- Kona ler ikke så mye av meg

John Brungot regnes som en av Norges morsomste menn, men kona hans er en hard humornøtt å knekke...

HARD NØTT: John Brungot er i dag blant Norges mest populære komikere. Men det er ikke så lett å få kona Marte Hovig til å slå opp latterdøra. Foto: Stella Pictures
HARD NØTT: John Brungot er i dag blant Norges mest populære komikere. Men det er ikke så lett å få kona Marte Hovig til å slå opp latterdøra. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den kommende tobarnsfaren John Brungot (34) lever gode dager med «Torsdag kveld fra Nydalen»-suksessen og et finfint familieliv.

Komikeren er lykkelig nygift med Marte Hovig, som han møtte på en slags blinddate for noen år siden. Men det er visst ikke 34-åringens humor som er det sterkeste limet i ekteskapet.

- Jeg prøver å få henne til å le, hun ler av mye, men hun ler ikke så mye av meg, innrømmer han overfor Dagbladet Magasinet.

Dermed var det nok heldig at han, tross alt, klarte å holde seg alvorlig under hele bryllupsdagen deres i sommer. Men sønnen Bo August (2) kan være en god makker.

- Nei, hun kan si sånn: «der var du morsom», men hun er en hard nøtt. Det hender jeg får henne til å le gjennom sønnen vår. Hvis jeg har slapstick-o-rama i gangen og han begynner å le, da kan hun le av at han ler, fortsetter han.

John Brungot er for tiden aktuell med en ny sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2. Det betyr kanskje at han uansett vil få latterdosen sin tilstrekkelig fylt opp utenfor hjemmets fire vegger?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg hadde ikke noe godt øye til henne 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer