«Game of Thrones»:

Kona ler av Hivjus «Game of Thrones»-flørting: - Veldig sjalu

Gry Molvær har vært med mannen jorda rundt for innspillingen av sesong syv av «Game of Thrones».

SJALU: Kristoffer Hivjus kone Gry Molvær var med på festpremieren av «Game of Thrones» på Colosseum kino i Oslo. Hun kunne fortelle at hun ler av mannens TV-flørting. Reporter: Julie Solberg / Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer Vis mer

COLOSSEUM KINO (Seoghør.no): Natt til mandag ble første episode av den etterlengtede syvende sesongen av «Game of Thrones» sendt.

Den storslåtte premieren ble feiret med brask og bram på Colosseum kino i Oslo mandag kveld, hvor en rekke fans møtte opp ikledd fullt kostyme.

GLAD HUN SLIPPER: Råsterke Cecilia Brækhus ville ikke svare på om hun kunne slått slåsskjempene i «Game of Thrones», da hun deltok på festpermieren av den sjuende sesongen i Oslo i kveld: Reporter: Julie Solberg / Video: Marie Røssland Vis mer

Den som likevel stakk av med kveldens oppmerksomhet var den norske skuespilleren Kristofer Hivju (38) som har blitt en verdenskjent skuespiller etter å ha kommet inn i andre sesong av suksesserien.

Hans karakter, Tormund Giantsbane, har vokst seg større og større med tiden, og i forrige sesong ble han en sentral karakter.

Blir sjalu

Under mandagens røde løper møtte den verdensberømte skuespilleren opp sammen med kona, Gry Molvær og hun kunne fortelle at hun blir sjalu når hun ser ektemannen på skjermen.

Mot slutten av sesong seks viste nemlig den hardbarka karakteren til Hivju nye sider av seg selv, da han flørtet hemninsløst med Brienne of Tarth, spilt av Gwendoline Christie.

- Blir veldig sjalu, sier Molvær til Dagbladet og ler.

  • Se video øverst i saken

Til Seoghør.no kan han avsløre at de møtes igjen og at den nye sesongen vil by på mye actionscener.

LER: Kona til Kristofer Hivju, Gry Molvær innrømmer at hun ler av mannens TV-flørting. Her er paret på premieren av første episode, mandag kveld. Foto: Julie Solberg
LER: Kona til Kristofer Hivju, Gry Molvær innrømmer at hun ler av mannens TV-flørting. Her er paret på premieren av første episode, mandag kveld. Foto: Julie Solberg Vis mer

- Det kommer til å bli mye action, avslører Hivju, uten å ville røpe noe mer.

På den blå isinspirerte løperen møtte også proffbokser Cecilia Brækhus opp, men til tross for at Hivju er vant til harbarka slåsscener avslører han at han aldri ville yppet til bråk med en av Norges tøffeste damer, og at han er en langt mykere mann utenfor settet.

FIKK KRITIKK FOR VÅPEN: «Game of Thrones»-fan Rasmuss Haraldsen hadde laget et nytt våpen til kostymet sitt i forbindelse med festpremieren av sjuende sesong. Målet var å imponere Hivju, men responsen ble ikke helt som forventet. Reporter: Julie Solberg / Video: Marie Røssland Vis mer

- Jeg slåss bare på film jeg, forklarer han.

Brækhus kunne derimot røpe at hun er glad hun slipper å møte skuespilleren i ringen.

- Jeg håper jeg slipper det, sier bokseren og ler.

Ivrig fans

Selv om episoden allerede ble sluppet timer før, var det flere engasjerte fans som dukket opp i håp om å få et glimt av den norske stjerna.

Noen av de ivrigste hadde blant annet hadde sydd sine egne drakter, mens en fortalte at han hadde betalt over hundre tusen for rustningen sin.

En annen fan hadde også sydd sin egen drakt, som hun brukte flere dager på, for å nøye kopiere orginalen. Hun gikk blant annet så langt at hun kontaktet kostymedesigneren fra serien, som svarte på hvordan det burde gjøres.

KOSTYMER: En rekke ivirige fans dukket opp på premieren med imponerende antrekk. Foto: Julie Solberg
KOSTYMER: En rekke ivirige fans dukket opp på premieren med imponerende antrekk. Foto: Julie Solberg Vis mer

Det var i den andre sesongen av den amerikanske fantasy-serien at Kristofer Hivju ble en del av det spennende universet. Siden den gang har serien gjort han til en verdenskjent stjerne med tusenvis av fans i en rekke land.

«Game of Thrones» hadde premiere i 2011, og siden den gang har ivrige fans verden over drømt seg inn i serien, hvor det kjempes en maktkamp om «Jerntronen».

LES OGSÅ: Giftet seg et halvt år etter forlovelsen