«Game of Thrones»:

Kona ler av Hivjus «Game of Thrones»-flørting: - Veldig sjalu

Gry Molvær har vært med mannen jorda rundt for innspillingen av sesong syv av «Game of Thrones».

SJALU: Kristoffer Hivjus kone Gry Molvær var med på festpremieren av «Game of Thrones» på Colosseum kino i Oslo. Hun kunne fortelle at hun ler av mannens TV-flørting. Reporter: Julie Solberg / Video: Marie Røssland Vis mer Vis mer Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

COLOSSEUM KINO (Seoghør.no): Natt til mandag ble første episode av den etterlengtede syvende sesongen av «Game of Thrones» sendt.

Den storslåtte premieren ble feiret med brask og bram på Colosseum kino i Oslo mandag kveld, hvor en rekke fans møtte opp ikledd fullt kostyme.

Den som likevel stakk av med kveldens oppmerksomhet var den norske skuespilleren Kristofer Hivju (38) som har blitt en verdenskjent skuespiller etter å ha kommet inn i andre sesong av suksesserien.

Hans karakter, Tormund Giantsbane, har vokst seg større og større med tiden, og i forrige sesong ble han en sentral karakter.

Blir sjalu

Under mandagens røde løper møtte den verdensberømte skuespilleren opp sammen med kona, Gry Molvær og hun kunne fortelle at hun blir sjalu når hun ser ektemannen på skjermen.

Mot slutten av sesong seks viste nemlig den hardbarka karakteren til Hivju nye sider av seg selv, da han flørtet hemninsløst med Brienne of Tarth, spilt av Gwendoline Christie.

- Blir veldig sjalu, sier Molvær til Dagbladet og ler.

Se video øverst i saken

Til Seoghør.no kan han avsløre at de møtes igjen og at den nye sesongen vil by på mye actionscener.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer