Kona leide prostituert til ham

- Ektemannen min og jeg skaffet oss en prostituert.

<strong>LEIDE PROSTITUERT:</strong> Jenny Mollen og Jason Biggs spritet opp sexlivet med å skaffe seg en prostituert. Foto: All Over Press
LEIDE PROSTITUERT: Jenny Mollen og Jason Biggs spritet opp sexlivet med å skaffe seg en prostituert. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «American Pie»-stjernen Jason Biggs (33) fikk seg litt av en overraskelse da kona leide en prostituert til ham.

Det skriver skuespillerens kone, Jenny Mollen Biggs (32), i et blogginnlegg.

«Ektemannen min og jeg skaffet oss en hore. Jeg håper at med mindre du er en syk, fordervet, utsvevende person, så er ikke dette den typen nyhet du hører om hver eneste dag», skriver Mollen Biggs.

Bloggen er publisert på nettstedet The Smoking Jacket, som er et nettsted som eies av Playboy.

I innlegget beskriver filmstjernens kone alt fra hvorfor de bestemte seg for å ha trekant, til hvordan de valgte ut kvinnen og hvordan hendelsen skapte nye gnister i ekteskapet.

Og Biggs selv virker å være fornøyd med konas intime beskrivelser.

«Kona mi er i Playboy. Hot», skriver han på sin egen Twitter-side.

En kilde beskriver overfor nettstedet RadarOnline.com at det hele faktisk skjedde, og at det ikke er et desperat forsøk på å skaffe seg oppmerksomhet.

Jason og Jenny giftet seg i april 2008.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Mette-Marits venninne i nakenscene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer