- Kona kan jo begynne å lure når alle låtene mine handler om å gjøre det slutt

MGP-stjernen Kjetil Mørland lanserer ny sang om å bli dumpet, men forsikrer om at han og kona har det fint.

SUPERTEAM: Kjetil Mørland har fått uvurderlig hjelp av sin vakre kone Nicola. Foto: Tor Lindseth
SUPERTEAM: Kjetil Mørland har fått uvurderlig hjelp av sin vakre kone Nicola. Foto: Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kjetil Mørland (34) opplevde eventyrlig suksess da han representerte Norge i årets Grand Prix sammen med Debrah Scarlett (22) med «A Monster Like Me».

Ikke bare havnet de på en knallsterk 8. plass i den internasjonale finalen, men balladen ble også kåret til den beste låten av de andre låtskriverne.

Nå er den sympatiske Grimstad-mannen endelig klar med sin første oppfølgersingel: «No Firewall».

Her kan du høre sangen på Spotify

- Det er en låt som handler om å brått bli singel etter et langt forhold. Når de trygge rammene man er vant til, plutselig ikke er der lenger. Den er inspirert av en god venn av meg som nylig ble dumpet av kjæresten, forteller Kjetil til Seoghør.no.

Se videointervju med Mørland og Scarlett etter seieren i den norske MGP-finalen i 2015:

Selv er han godt gift med sin kjære, britiske kone Nicola - som var til uvurderlig hjelp da Grand Prix-låten skulle lanseres for verden tidligere i år.

Her er videoen kona lagde for ektemannen:

– Hun kan jo begynne å lure når alle låtene mine handler om å gjøre det slutt. Men vi har det veldig fint sammen, forsikrer Kjetil.

Og MGP-eventyret går fortsatt sin gang.

Nå er låten blitt spilt over 4,5 millioner ganger på strømmetjenesten Spotify.

ETTERLENGTET OPPFØLGER: Kjetil Mørland er endelig tilbake med ny singel etter Grand Prix-eventyret tidligere i år. Foto: Tor Lindseth
ETTERLENGTET OPPFØLGER: Kjetil Mørland er endelig tilbake med ny singel etter Grand Prix-eventyret tidligere i år. Foto: Tor Lindseth Vis mer

- «A Monster Like Me» har også solgt til gull og er på god vei til platinum som også er en hyggelig nyhet. Den streames fortsatt over 15 000 ganger daglig!, forteller han fornøyd. Likevel er det slett ingen monsterkloning som følger opp suksessen.

– Den nye låten er mye mer «up beat» og sommerlig, så vi får håpe vi har noen flere fine dager i vente, forteller den blide popstjernen.

LES OGSÅ: Se Kjetils kjærlighetshyllest til kona

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer