Michael Schumacher ble hyllet:

Kona i tårer

Formel 1-legenden Michael Schumacher ble hyllet for sitt bidrag til sin hjemstat Nordrhein-Westfalen. Det ble følelsesladd for familien.

GIFT: Corinna Schumacher (t.v) og Michael Schumacher (t.h) har vært gift siden 1995. Her avbildet sammen på en galla i 2010. Foto: Jens Kalaene / AFP / NTB
GIFT: Corinna Schumacher (t.v) og Michael Schumacher (t.h) har vært gift siden 1995. Her avbildet sammen på en galla i 2010. Foto: Jens Kalaene / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Michael Schumacher (53), som er født og oppvokst i den lille byen Hürth i Nordrhein-Westfalen, ble nylig hyllet for sitt bidrag til den tyske delstaten.

- I dag hedrer vi Michael Schumacher utenfor racingbanen. Han var en person med et stort hjerte og en som alltid har syntes det har vært viktig å tenke på andre, sa ministerpresident Henrik Wüst på seremonien.

- Schumacher har alltid holdt et øye med dem som ikke har det så bra. Han har hjulpet med ekstremt sjenerøse donasjoner - for det meste i stillhet, fortsatte han.

Schumachers kone, Corinna, og datter, Gina, mottok prisen på hans vegne. Etter talen ble salen fylt med stående applaus, noe som brakte fram tårene hos Corinna.

Den tidligere Ferrari-sjefen, Jean Todt, var også til stede under seremonien.

- En rørende seremoni i Köln for å hedre Michael Schumachers utrolige karriere og veldedighetsarbeid med Corinna, Gina og ministerpresident Henrik Wüst. Jeg møtte Michael for over 30 år siden i Ferrari, der han levde sin drøm og brakte glede til millioner, skrev han på Twitter etter seansen.

Siden Schumachers forferdelige ulykke i 2013 er det ytterst få som vet hvordan det går med den tidligere Ferrari-føreren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer