- Kona i ferd med å tilgi over 100 utroskap

Overøses med gaver og lovnader fra basketballstjernen Kobe Bryant. Nå tror venner nær familien at kona kan komme til å tilgi ham igjen.

TILGIS IGJEN: Kobe Bryant ble tilgitt av kona etter at en hotellansatt påstod at han hadde voldtatt henne. Kobe på sin side hevdet de hadde et forhold.  Foto: Reuters
TILGIS IGJEN: Kobe Bryant ble tilgitt av kona etter at en hotellansatt påstod at han hadde voldtatt henne. Kobe på sin side hevdet de hadde et forhold. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Basketballstjernen Kobe Bryant (33) er i hardt vær på hjemmebane, etter at han ble tatt på fersken i utroskap for andre gang av sin kone Vanessa (29).

Kona søkte om skilsmisse, og ifølge National Enquirer hadde hun ansatt en privatdetektiv for å spionere på Bryant.

- Ifølge Vanessa er Kobe ute av kontroll. Hun mener han har hatt minst 10 sidesprang i året i løpet av ekteskapet, og hun mener det totale antallet skal være 105, sa en venn nær paret til avisen.


Men til tross for det svimlede tallet gjør Kobe nå, ifølge TMZ, alt i sin makt for å redde forholdet nok en gang. Han skal ha lovet henne gjentatte ganger at han aldri skal være utro igjen om hun tar ham tilbake.

- Kobe har vært svært pågående på Vanessa de siste tre ukene, og hun har lyttet til ham, sier en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden skal hun ha tro på det Kobe sier, men er fortsatt usikker på om ekteskapet kan reddes.

Kobe skal også ha overøst kona med dyre smykker. Hva han har gitt henne denne ganger er ikke kjent, men etter at han sammen med kona sto fram og innrømmet utroskap for noen år siden fikk hun en ring til 4 millioner dollar, eller 24 millioner norske kroner.

Selv om Vanessa har sendt inn skilsmissepapirene, sier kilder nær familien at de ikke blir overrasket om de blir trukket tilbake, siden paret «virkelig elsker hverandre».

For åtte år siden innrømmet Kobe et forhold til en 19 år gammel hotellmedarbeider, mens jenta hevdet det var voldtekt.

Vanessa tilga sin ektemann, men nå spekulerer amerikansk presse i om hun holdt ut i ekteskapet for å sikre seg et stort skilsmisseoppgjør. Ifølge reglene i California får man nemlig mer penger i skilsmissen hvis man har vært gift i over 10 år. Kobe og Vanessa hadde ikke noen ekteskapsavtale og det er forventet at basketballspilleren kan måtte gi Vanessa over halvparten av sin milliardformue.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Utro med 100 kvinner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer