Kona har bedt om skilsmisse

Dennis Quaids kone Kimberly Buffington-Quaid skylder på personlighetskonflikter.

I LYKKELIGERE TIDER: Dennis Quaid og Kimberly Buffington-Quaid giftet seg i 2004, og ble foreldre sammen tre år etter. Foto: AP/Scanpix
I LYKKELIGERE TIDER: Dennis Quaid og Kimberly Buffington-Quaid giftet seg i 2004, og ble foreldre sammen tre år etter. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Dennis Quaids (57) kone Kimberly Buffington-Quaid (40) har levert inn søknad om skilsmisse, skriver People.

Ifølge rettsokumenter TMZ har fått tilgang til, hevder Buffington-Quaid at ekteskapet ikke kan fortsette på grunn av personlighetskonflikter.

- Vi bekrefter at Kimberley Quaid har søkt om skilsmisse. Motsatt av hva som har blitt hevdet, arbeides det med et tilfredsstillende forlik for begge parter, heter det i en uttallelse fra folkene rundt skuespiller Dennis Quaid.

Paret giftet seg i 2004 og har tvillingene Thomas Boone og Zoe Grace (4) sammen. Tvillingene ble livstruende syke etter overmedisinering på sykehuset etter fødselen.

Ekteskapet var Dennis Quaids tredje. Han skilte seg fra skuespillerinnen Meg Ryan i 2001 og fra skuespillerinnen P.J. Soles i 1983.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skilsmissen var en stor lettelse 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer