Kona godkjenner nakenstunt

- Han er så fin at det går bra, sier Jan Gunnar Røises høygravide kone Lin Jønnum.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jon Gunnar Røise (37) er det siste tilskuddet i den populære humorgjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen». Nylig ble det kjent at Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen slutter og blir erstattet av Røise og Henriette Steenstrup.

Komikerne i «Torsdag kveld» har lenge skapt overskrifter med sine nakenstunt, blant annet på scenen under Morten Ramms forestilling i Oslo spektrum. De har også stilt lettkledd i flere sketsjer. Røise er ikke blyg og har allerede kastet klærne.

- Jeg har vært med i et par sketsjer allerede der er jeg naken. Så jeg tror man må kle av seg for å være morsom nå, sier skuespilleren til Seoghør.no.

Lørdag tok han med sin høygravide kone Lin Jønnum på Komiprisen på Chat Noir. Hun synes det bare er fint at ektemannen viser seg naken på TV.

- Det er helt grei. Han er så fin. Det går bra, sier hun. 

Høsten blir svært travel for 37-åringen. I tillegg til den nye TV-jobben blir han pappa igjen i oktober. 

- Jeg vet ikke hvordan dagene blir. Det blir nok mye å gjøre, sier han.

Røise har tidligere spilt i filmer som «En gangske snill mann», «Gymnaslærer Pedersen» og «Hawaii, Oslo».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg burde vært hjemme med et lite barn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer