Kona fridde naken

Jarle Bernhoft nektet å gifte seg.

FESTENS BESTE: Ekteparet Lisa og Jarle Bernhoft stjal showet på Spellemannsprisen lørdag. Foto: Stella Pictures
FESTENS BESTE: Ekteparet Lisa og Jarle Bernhoft stjal showet på Spellemannsprisen lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Lisa Bernhoft (30) kledde seg naken for ham - og fridde - maktet ikke Jarle Bernhoft (35) å stå imot lenger.

- Jarle sa at han ikke kom til å gifte seg. Jeg ville gifte meg, og måtte få ham på et veldig sårbart sted. Sånn at han måtte si ja. Så jeg la en plan. Da tid og sted var rett, kledde jeg meg naken for ham, og fridde, forteller Lisa, som har en mor fra Norge og en far fra Cap Verde, til Se og Hør.

Paret har vært gift i over to år, og nylig gjestet de Spellemann-utdelingen, hvor musiker Jarle stakk av med hele to priser, «Årets mannlige artist» og «Årets Spellemann».

De to møttes under en filosofi-forelesning, og selv om begge hadde kjærester fra før fant de raskt tonen. I dag har paret sønnen Samuel (2).

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Peaches Geldof (22) har termin på sin avdøde mors fødselsdag 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer