Bjørn og Linda Maaseide:

Kona flyttet tilbake etter tre år

Bjørn og Linda Maaseide fant tilbake til hverandre etter tre år.

SAMMEN IGJEN: Bjørn og Linda Maaseide gikk fra hverandre for tre år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Anders Martinsen
SAMMEN IGJEN: Bjørn og Linda Maaseide gikk fra hverandre for tre år siden. Nå har de funnet tilbake til hverandre. Foto: Anders Martinsen Vis mer

(Se og Hør): I februar 2015 ble det kjent at forholdet mellom den tidligere sandvolleyballstjernen og treningsgründeren Bjørn Maaseide (50) og kona, Linda Maaseide (49), var over etter 22 år.

Hun flyttet ut, og begge har hatt andre forhold siden den gang. Det skulle derimot ikke være slutt for alltid mellom de to.

Nå kan Stavanger Aftenblad melde at de har funnet tilbake til hverandre, tre år etter at de gikk hver til sitt.

Nødvendig pause

- Vi kom sammen da vi var 17 år gamle, og trengte sikkert denne pausen. Jeg har hatt tre flotte år fra Bjørn, men skjønte vel aldri helt grunnen til at vi flyttet fra hverandre. I denne perioden har vi aldri kranglet, ikke brukt advokater, sier Linda til avisen, og legger til at de aldri ble uvenner.

For å sikre seg, skrev paret en økonomisk avtale for å sikre begge parter, forteller Bjørn.

Nå trenger de derimot ikke tenke så mye på det lenger. Hele familien gleder seg nå over at de to har funnet tilbake til hverandre.

GJENFORENT: Linda og Bjørn har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Foto: Andreas Fadum
GJENFORENT: Linda og Bjørn har funnet tilbake til hverandre etter tre år. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Hele familien og alle rundt oss virker glade over beslutningen vi har tatt. Vi også, forteller Linda.

Sammen har paret de fire barna Kristina (26), Benedicte (22), Fredrik (19) og Birgitte (15). Bjørn har hele tiden hyllet Linda, og kunne i mars i fjor fortelle til Se og Hør at de hadde daglig kontakt.

Linda har nå flyttet inn i huset på Eiganes i Stavanger sammen med Bjørn. Det gjorde hun i mars.

De selger nå unna tre av familiens eiendommer. Huset hennes på Våland, huset på Hana og ferieboligen i Høvåg i Lillesand selges nå. Eiendommene har en samlet takst på 25 millioner kroner.

I en uttalelse til Se og Hør forteller han følgende:

- Kan bekrefte at vi er et par igjen, og at Linda nå har flyttet hjem igjen.

10.12.2015 STORFINT BESØK: I den daværende sesongen av «Mesternes mester», fikk idrettsheltene fyrstelig besøk, og ikke av hvem som helst. Her forteller deltaker Bjørn Maaseide om Albert-besøket. Video: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer Vis mer Vis mer

Åpner bank

Forretningsmannen Maaseide har klart å skape overskrifter i 2018 allerede. I begynnelsen av januar ble det kjent at han og bankmannen Svein Ivar Førland har fått ja fra Finanstilsynet til å starte en splitter ny bank.

FORRETNINGSMANN: Ser man bort fra den imponerende idrettskarrieren, har Bjørn Maaseide markert seg som gründer og finansmann de siste årene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORRETNINGSMANN: Ser man bort fra den imponerende idrettskarrieren, har Bjørn Maaseide markert seg som gründer og finansmann de siste årene. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

- Vi er i gang allerede om tre-fire måneder. Dette er et konsept vi har stor tro på, og vi mener at vi har funnet en nisje rettet mot privatmarkedet som kan være lønnsom for både kundene og banken, sa Maaseide til Stavanger Aftenblad.

Den nye banken skal hete Kraft Bank og ha hovedkontor i Sandnes. Med seg på laget har Maaseide og Førland, som blir administrerende direktør, fått med seg tidligere Statoil-sjef Harald Norvik.

Banken springer ut av forvaltningsselskapet Kraft Finans, hvor Maaseide er hovedaksjonær.

Ifølge Førland skal Kraft Bank tilby økonomiske «redningspakker» til privatpersoner som har havnet ut i uføret.

Etter at han la opp på sandvolleyballbanen, har Maaseide satset på næringslivet. Ifølge avisa har han investert 430 millioner kroner i eiendom. Han er daglig leder i sju selskaper og styreleder i tolv, i tillegg til styreverv i ytterligere tolv.

Snakket med prinsen

Da Dagbladet møtte Maaseide under innspillinga av «Mesternes Mester» i 2016, fortalte han om sitt nære vennskap prinsen av Monaco, prins Albert.

Han var til hjelp gjennom det daværende bruddet med Linda.

- Når du går gjennom noe sånt, så er det ikke hyggelig verken før eller etterpå. Men det er jo noe man gjør for å få det bedre, sa rogalendingen, og la til:

- For å sitere Albert da jeg fortalte ham om bruddet: «You know, Bjørn, you only live once. And if you do it right, it's just about enough.»

47-åringen fortalte da at han trivdes godt i den daværende singeltilværelsen, men at han ikke hadde noen intensjon om å ende opp alene.

- Nei, jeg håper ikke det går den veien. Jeg tar det litt som det kommer, og det ordner seg jo for snille gutter? Akkurat nå føler jeg meg gift med SatsElixia, og det er nok, flirte han den gang.

LES OGSÅ: Ny babylykke i Monaco