Kona fikk 30 millioner

Kjell Inge Røkke kan ikke kalles gjerrig. Nå har kona fått halvparten av den fasjonable boligen ved Frognerparken.

50/50: Anne Grete Eidsvig er blitt formuende. Hun har nemlig fått halvparten av huset på Skøyen som kostet rundt 60 millioner kroner inkludert oppussing. Foto: Se og Hør
50/50: Anne Grete Eidsvig er blitt formuende. Hun har nemlig fått halvparten av huset på Skøyen som kostet rundt 60 millioner kroner inkludert oppussing. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I hus med hustru!
Kjell Inge Røkke (47), Anne Grete Eidsvig (40) og lille Normann (1) flyttet sist helg inn i den lekre boligen paret har kjøpt like ved Frognerparken. Eiendomstransaksjonen ble nylig tinglyst, og her fremgår det at paret eier hver sin halvpart av bloigen. Det innebærer etter all sannsynlighet at Anne Grete Eidsvig har fått tilført verdier på rundt 30 millioner kroner.


Kjøpesummen var 54 millioner kroner. Men huset gjennomgikk en omfattende oppgradering før paret flyttet inn, og trolig er den endelige prisen på huset rundt 60 millioner kroner.


Fru Anne Grete er med sin bakgrunn som politieskorte for kongefamilien naturligvis opptatt av sikkerhet. I følge Se og Hør skal betydelig summer ha gått til innbruddsalarmer og tv-overvåkning av eiendommen. .


Det gedigne herskapshuset har et boligareal på om lag 600 kvadratmeter og en tomt på hele fire mål. Men trolig kommer paret bare til å bo i det fasjonable huset i et par år. Røkke og frue har byggeplaner på Konglungen i Asker, hvor de har punget ut med 30 millioner kroner for to eiendommer med havutsikt. Og blir byggingen gjennomført vil prislappen trolig ende på rundt 100 millioner kroner.


Om paret får lov til å gjennomføre byggeplanene skal det ene huset rives - mens det andre skal bevares og settes i stand. De nye bygningene skal etter det Se og Hør erfarer bli noe lavere enn det som opprinnelig var planen. Det er for øvrig ikke registrert lån verken på disse eiendommene eller på huset som paret nylig flyttet inn i.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer