LYKKELIGE: I 2011 ble komiker John Brungot og kona Marte smidd i hymens lenker. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
LYKKELIGE: I 2011 ble komiker John Brungot og kona Marte smidd i hymens lenker. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

- Kona er min beste venn

Komiker John Brungot sier han er takknemlig for at hans kjære Marte holder ut med ham.

Publisert
POPULÆR GJENG: Brungot er best kjent for sine morsomme sketsjer i "Torsdag kveld fra Nydalen". Her er sammen med kollegaene (f. v.) Jan Gunnar Røise, Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, og Henriette Steenstrup. Foto: TV 2
POPULÆR GJENG: Brungot er best kjent for sine morsomme sketsjer i "Torsdag kveld fra Nydalen". Her er sammen med kollegaene (f. v.) Jan Gunnar Røise, Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth, og Henriette Steenstrup. Foto: TV 2 Vis mer

SEOGHØR.NO: John Brungot (38) har gjort stor suksess som underholder, og under Komiprisen i fjor ble han hedret som årets mannlige TV-komiker.

38-åringen har blant annet  gjort stor suksess med sine sketsjer i  TV 2-programmet «Torsdag kveld fra Nydalen».

Privat er Brungot lykkelig med Marte Hovig, som han giftet seg med sommeren 2011, og lovordene kommer på rams når han snakker om kona.

– Hun er min desidert bestevenn. Der er det ingen over og ingen ved siden. Og det er ene og alene fordi hun holder ut med meg, sa han i et intervju med Se og Hør i 2014.

Saken fortsetter under bildet.

I dag har Jon og Marte to barn sammen, og komikeren innrømmer at å bli pappa er det største han har opplevd.

- Det er som alle sier; mitt lykkeligste øyeblikk var da jeg ble far, sier han.

Det idylliske familielivet har TV-profilen fortalt at han har flere enn seg selv å takke for. 38-åringen fant nemlig ikke Marte selv; det var vennene hans som trodde de ville passe bra sammen.

- Vi møttes via felles kjente. Vi ble vel mer eller mindre satt opp på en slags blind date, uten at jeg egentlig skjønte det, har han tidligere sagt til VG.

LES OGSÅ: Innestengt på tog i 20 dager

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer