Dag Otto Lauritzen storkoser seg på hjemmebane

KONA ER HANS BESTE KOMPANI

TV-seerne kan ikke få nok av Dag Otto Lauritzen. Selv har han kun øyne for kona Ellen – men det hender at han titter litt på naboene med stjernekikkerten sin!

HER VIL VI BLI GAMLE: – Det høres litt patetisk ut når jeg sier at jeg er hjemmekjær, men det er jeg, sier Dag Otto som stortrives i leiligheten i Grimstad.
HER VIL VI BLI GAMLE: – Det høres litt patetisk ut når jeg sier at jeg er hjemmekjær, men det er jeg, sier Dag Otto som stortrives i leiligheten i Grimstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra himmel til helvete!

Programleder Dag Otto Lauritzen (63) er tilbake på skjermen med et smell. Myndig og muntert jager han 14 kjendiser gjennom knallharde øvelser og utfordringer, i håp om å få skikk på gjengen i «Kompani Lauritzen».

–Jeg håper folk vil se at det å slå av mobiltelefon, PC og iPad – og komme seg ut i frisk luft, tøye grenser og lære seg disiplin – det kan være en fantastisk opplevelse! sa den tidligere fallskjermjegeren da TV 2 lanserte realityserien.

Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

Se og Hør Pluss

Få tilgang til alt!

pr. måned

199,-

automatisk fornyelse

  • Se og Hør Pluss er et digitalt abonnement hvor vi tilbyr våre trofaste lesere vårt aller beste innhold digitalt.
  • Ved løpende abonnement vil ditt kort trekkes ukentlig eller månedlig avhengig av abonnementstype.
  • Du kan når som helst si opp abonnementet ditt, men senest 48 timer før en ny perioden starter.

Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer