Dag Otto Lauritzen storkoser seg på hjemmebane

KONA ER HANS BESTE KOMPANI

TV-seerne kan ikke få nok av Dag Otto Lauritzen. Selv har han kun øyne for kona Ellen – men det hender at han titter litt på naboene med stjernekikkerten sin!

HER VIL VI BLI GAMLE: – Det høres litt patetisk ut når jeg sier at jeg er hjemmekjær, men det er jeg, sier Dag Otto som stortrives i leiligheten i Grimstad.
HER VIL VI BLI GAMLE: – Det høres litt patetisk ut når jeg sier at jeg er hjemmekjær, men det er jeg, sier Dag Otto som stortrives i leiligheten i Grimstad. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra himmel til helvete!

Programleder Dag Otto Lauritzen (63) er tilbake på skjermen med et smell. Myndig og muntert jager han 14 kjendiser gjennom knallharde øvelser og utfordringer, i håp om å få skikk på gjengen i «Kompani Lauritzen».

–Jeg håper folk vil se at det å slå av mobiltelefon, PC og iPad – og komme seg ut i frisk luft, tøye grenser og lære seg disiplin – det kan være en fantastisk opplevelse! sa den tidligere fallskjermjegeren da TV 2 lanserte realityserien.

Prøv Se og Hør Pluss nå!

Få de aller beste sakene fra bladet

14-15 eksklusive saker eller video hver uke

Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder

PRØVETILBUD

1,- første måned

JA TAKK! JEG VIL PRØVE SE OG HØR PLUSS

(Fornyes automatisk til 199,-/mnd)

999,- / år

ÅRSABONNEMENT

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer