Jimmy Hayes:

Kona bryter tausheten: - Knust

Dødsårsaken er fortsatt ukjent.

DØDE BRÅTT: Hockeyspiller Jimmy Hayes gikk bort mandag. Foto: Tom Mihalek/AP/NTB
DØDE BRÅTT: Hockeyspiller Jimmy Hayes gikk bort mandag. Foto: Tom Mihalek/AP/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag ble den tidligere ishockeyproffen Jimmy Hayes funnet død i sitt hjem, bare 31 år gammel.

Hayes' bortgang kom bare tre måneder etter at han og kona Kirsten ble foreldre til sønnen Mac. Fra før av har paret sønnen Beau (2).

31-åringen har hatt en lang karriere i NHL, og spilte for blant andre Chicago Blackhawks, Florida Panthers, Boston Bruins og New Jersey Devils.

Ukjent dødsårsak

Onsdag var den foreløpige obduksjonsrapporten klar fra rettsmedisineren i Massachusetts. Det bekrefter en talsperson overfor The Boston Globe. Der har man foreløpig ikke klart å fastslå dødsårsaken.

«Årsaken og foranledningen til dødsfallet er fortsatt ikke klart, og en oppdatering er ikke ventet før om flere uker når toksikologitestingen kommer tilbake», lyder uttalelsen avisen har gjengitt.

DØDE: Modell og kjendissønn Harry Brant (24) døde 17. januar 2021. Video: NTB / Instagram / Ingebjørg Iversen Vis mer

Toksikologitesting brukes for å finne giftstoffer i kroppen.

Det betyr at familien fortsatt kan måtte vente flere uker på svar på hvorfor Hayes døde brått.

- Jeg er knust

Kona Kristen Hayes la onsdag ut et innlegg på Instagram i anledning dødsfallet. Her har hun lagt ved flere bilder av familien.

«På onsdag tok vi familiebilder. Lite visste vi at de ville bli de siste bildene av en familie på fire. Jeg er tom for ord. Jeg er knust. Vi savner deg. Vi elsker deg. Du skulle vært her», skriver hun.

De to giftet seg i 2019 i Cape Cod i Massachusetts. Forrige helg feiret paret sønnen Beaus toårsdag, og Hayes ble altså funnet død mandag.

FARVEL: Jan Thomas lar oss bli med i begravelsen til faren i «Jan Thomas' Verden». Reporter: Jonas Hammer. Video: Julie Easter / Dplay / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Avslører barnestjernens tragiske dødsårsak

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer