LITE SNAKKESALIG: - Dette er et tema jeg ikke ønsker å diskutere med hele det norske folk, sier Catharina Munthe på spørsmål om hun har lyst på barn med Fabian Stang. Foto: SCANPIX
LITE SNAKKESALIG: - Dette er et tema jeg ikke ønsker å diskutere med hele det norske folk, sier Catharina Munthe på spørsmål om hun har lyst på barn med Fabian Stang. Foto: SCANPIX Vis mer

Kona bestemmer om det blir flere barn

- Til syvende og sist er det opp til henne, mener Fabian Stang.

Publisert
SEHER.NO: Oslo-ordfører Fabian Stang (56) giftet seg i fjor med barnløse Catharina Munthe (34). Nå promoterer Stang din boken «Fabian. I motgang og medgang», som er skrevet av Heidi Pettersen. Sentrale stikkord i biografien er barn, oppvekst og oppdragelse.

Oslo-ordføreren har selv ingen planer om flere barn, skriver VG.

- Jeg skal ikke ha flere barn. det tror jeg ikke, sier han til avisen.
 
Fabian Stang er pappa til Fabian Emil (28) og Christian August (24), men en ny runde med småbarn er han altså ikke veldig innstilt på.

- Men jeg har alltid sagt at det til syvende og sist er opp til henne. Hun vil som følge av vår aldersforskjell få den største delen av omsorgsbyrden, mener han.

Kona Catharina Munthe er ikke spesielt lysten på å kommentere spørsmålet.

- Dette er et tema jeg ikke ønsker å diskutere med hele det norske folk, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg røykte marijuana som ung  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer