Wayne og Coleen Rooney:

- Kona ber Wayne Rooney ta en pause fra fotballen for å redde ekteskapet

- Det synes at han er presset.

ØNSKER FAMILIETID: Etter den fatale kvelden på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Nå ønsker hun at ektemannen tar seg en pause fra fotballen for å tilbringe tid med familien. Foto: Pa Photos
ØNSKER FAMILIETID: Etter den fatale kvelden på byen skal Wayne Rooney gjøre alt for å redde ekteskapet med kona Coleen. Nå ønsker hun at ektemannen tar seg en pause fra fotballen for å tilbringe tid med familien. Foto: Pa Photos Vis mer
Publisert

(Seoghør.no) Fotballspilleren Wayne Rooney (31) har den siste uken vært i hardt vær etter at han ble arrestert og siktet for fyllekjøring sammen med en 29-årig kvinne, mens kona Coleen (31) og barna var på ferie på Mallorca.

Coleen, som er gravid med parets fjerde barn, skal ha blitt rasende da hun fikk vite om ektemannens fuktige kveld, og ifølge The Sun vil nå Everton-spilleren gjøre alt han kan for å redde ekteskapet.

Det kan bety et avbrekk fra fotballen, ifølge en kilde The Sun har snakket med.

Nå ber nemlig Coleen om at Wayne spør sin sjef, Everton-manager Ronald Koeman, om en pause fra fotballen slik at de to kan få orden på ekteskapet.

Saken fortsetter nedenfor.

Mister viktige kamper

Den verdenskjente fotballspilleren har de siste årene gjort stor suksess for klubben Manchester United, men i sommer avsluttet fotballproffen karrieren sin der til fordel for klubben han spilte for i sin ungdom - Everton.

Følger han- og får godkjent- konas ønske om en pause fra fotballen, går han glipp av flere av de første kampene i både Europaligaen og Premier Leauge.

- Han har ikke hodet på rett sted til å kunne spille nå, og det synes at han er presset, skal kilden ha fortalt til the Sun.

PAUSE: Det er usikkert hvorvidt Wayne selv og klubbens ledelse vil godta en pause fra fotballen for å redde ekteskapet. Foto: NTB Scanpix.
PAUSE: Det er usikkert hvorvidt Wayne selv og klubbens ledelse vil godta en pause fra fotballen for å redde ekteskapet. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kilden til The Sun hevder at en pause er helt nødvendig for å redde ekteskapet.

- Dersom Wayne vil redde ekteskapet er det på tide at han setter fotballen i andre rekke, skal kilden ha uttalt til avisen.

Vill festing

Skandalen var et faktum etter at Everton-stjernen skal ha festet sammen med den 29 år gamle alenemoren Laura Simpson på en bar i Alderley Edge i Cheshire, der de skal ha drukket prosecco og vodka i flere timer.

FERIE: Det er kanskje kvalitetstid som dette Coleen håper å få dersom Wayne tar seg en pause fra fotballen. Foto: Ntb Scanpix.
FERIE: Det er kanskje kvalitetstid som dette Coleen håper å få dersom Wayne tar seg en pause fra fotballen. Foto: Ntb Scanpix. Vis mer

Overfor Daily Mail forklarer Laura at de to skal ha forlatt utestedet sammen etter at Rooney skal ha danset på bordene og sunget høylytt hele kvelden.

- Han kjørte bra. Vi var på veien i 10-15 minutter før vi så sirener, og da kjørte Rooney saktere før han stoppet bilen, sier hun.

Fotballspilleren skal ha kjørt Lauras bil da han ble stoppet av politiet. Neste uke må Wayne møte i retten som følge av hendelsen.

Tok til tårene

Coleen skal ha tatt saken i egne hender, for å komme til bunns i den nyeste skandalen. Etter at hun fikk vite hvem ektemannen var ute med, skal hun ifølge Daily Mail ha ringt til Simpson, og krevd at hun fortalte sannheten.

- Verden ler av meg på grunn av deg, skal den gravide 31-åringen ha sagt, under en intens telefonsamtale med Simpson.

Laura Simpson har forklart hva de to snakket om på telefonen.

HØYGRAVID: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Nå venter ekteparet barn nummer fire. Foto: Reuters
HØYGRAVID: Wayne Rooney blir stadig heiet på av kona og deres tre barn mens han spiller fotballkamp. Nå venter ekteparet barn nummer fire. Foto: Reuters Vis mer

- Hun spurte meg hva som hadde skjedd. Og hun virket ulykkelig over det faktum at vi forlot nattklubben sammen i en taxi for å komme til bilen min, sier Laura.

Coleen tok til tårene og skal ha skreket til ektemannen om hvordan han kunne utsette henne for noe slikt.

Tror på ektemannen

Til tross for skandalen har Coleen llikevel bestemt seg for å forsøke å redde ekteskapet.

- Hun er rasende, men etter flere samtaler med nær familie og venner har hun konkludert med at hun ikke ønsket at ekteskapet skal være over, sier en annen kilde nær Coleen til The Sun.

- Hun er trebarnsmor med fjerdemann på vei, og har et sterkt ønske om å holde familien samlet, påstår kilden.

For å få til dette ønsker hun at de skal tilbringe tid sammen som familie.

- Hun syntes det er viktig å komme seg bort og forsøke å tilbringe litt tid sammen. Han, henne og barna, sier kilden ifølge avisen.

Wayne og Coleen Rooney har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Wayne må si unnskyld til svigerfar etter utroskandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer