MISTET KOMPISEN: Kevin Zegers og Cory Monteith var bestevenner, og Gossip Girl-stjernen har fått deler av Corys aske med seg til Los Angeles. Foto: Stella Pictures
MISTET KOMPISEN: Kevin Zegers og Cory Monteith var bestevenner, og Gossip Girl-stjernen har fått deler av Corys aske med seg til Los Angeles. Foto: Stella PicturesVis mer

Kompisen fikk med seg «Glee»-Corys aske

- Han er antakeligvis den nærmeste personen jeg har mistet.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Kevin Zegers (28) var bestekompis med den nylig avdøde Glee-stjernen Cory Monteith, og er naturlig nok i sorg etter kompisens sjokkdødsfall i juli.

Zegers, som giftet seg denne helgen, har hatt nær kontakt med Corys kjæreste Lea Michele (26) og hans familie etter den tragiske hendelsen, og var med på minnestunden som ble holdt i Canada i forbindelse med kremeringen av den unge skuespilleren.


Til Bello Magazine forteller Zegers at han fremdeles er i sjokk over kompisens dødsfall, og avslører også at han fikk med seg noe av Corys aske tilbake til Los Angeles:

- Han er antakeligvis den nærmeste personen jeg har mistet. Det har vært en tung og rar måned. Cory var den snilleste personen jeg kjente. Det er en helt jævlig sykdom. Til slutt sa kroppen hans bare stopp. Jeg tror mange ble overrasket fordi at han alltid så sunn og frisk ut, og aldri tydelig viste at han kjempet en indre kamp.

Selv om dødsfallet, som obduksjonsrapporten siden har vist at skyldtes en giftig overdose av heroin og alkohol, kom overraskende på mange, har Cory riktignok vært åpen om sin rusavhengighet.

Cory og Kevin spilte mot hverandre i filmen «All the Wrong Reasons», som foreløpig ikke er blitt utgitt.

Den talentfulle skuespilleren ble bare 31 år gammel.

LES OGSÅ: Hevder Jay Z var utro med Liv