Carole Baskin:

Kommer ut som bifil

«Tiger King»-profilen avslører at hun like gjerne kunne vært gift med en kvinne.

ÅPEN OM LEGNING: Carole Baskin forteller nå at hun er biseksuell. Her avbildet med sin dansepartner da hun deltok i «Dancing with the stars» nylig. Foto: ABC/ Backgrid/ NTB
ÅPEN OM LEGNING: Carole Baskin forteller nå at hun er biseksuell. Her avbildet med sin dansepartner da hun deltok i «Dancing with the stars» nylig. Foto: ABC/ Backgrid/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

b«Tiger King»-hypen har kanskje lagt seg, men profil Carole Baskin (59) er stadig i vinden etter å ha deltatt i amerikanske «Skal vi danse».

Hun måtte imidlertid legge glitter og glamour bak seg da hun ble eliminert fra konkurransen for tre uker siden.

Det var kledd opp som løven Simba i «Løvenes konge» 59-åringen tok sine siste dansesteg i konkurransen. Hun ble med det den andre deltakeren som røk ut.

- Veldig manneorientert

Nå er det imidlertid verken «Tiger King» eller «Skal vi danse» hun skaper overskrifter for. Hun åpner nemlig opp om legningen sin.

Det gjør hun overfor Pink News.

- Jeg har alltid ansett meg selv å være biseksuell. Selv om jeg aldri har hatt ei kone, kunne jeg like gjerne hatt ei kone som en mann, forteller hun.

LURT: Selv om mange har prøvd å få «Tiger King»s Carole Baskin i tale, er det ingen som har klart det ennå. Nå har derimot to Youtube-prankere fått til nettopp det, og det på en litt uvanlig måte. Video: Youtube/Josh Pieters & Archie Manners / Rød Løper Vis mer

Baskin forklarer også at hun begynte å utforske seksualiteten sin på 80-tallet, da hun var forlovet med en psykolog som jobbet med pasienter fra LGBTQ-samfunnet som var påvirket av hiv-krisa.

- Jeg var alltid veldig manneorientert i tingene jeg gjorde. Jeg hadde aldri morsinstinkter eller noe, jeg lekte aldri med dokker. Så jeg trodde at det var noe rart der, som jeg ikke klarte å sette fingeren på, sier hun.

Det var altså i møte med LGBTQ-samfunnet hun oppdaget at hun kunne ha de samme følelsene for kvinner som for menn, forteller hun.

Baskin understreker at hun mener mennesker er en enhet, og at hun ikke ser ulike kjønn eller ulike hudfarger.

I intervjuet kommer hun også med et sleivspark mot sin nemesis - «Tiger King» selv - åpent homofile Joe Exotic.

FORSVUNNET EKTEMANN: Flere mener at Baskin skal ha hatt en finger med i spillet da ektemannen forsvant i 1997. Foto: Netflix/NTB
FORSVUNNET EKTEMANN: Flere mener at Baskin skal ha hatt en finger med i spillet da ektemannen forsvant i 1997. Foto: Netflix/NTB Vis mer

- Det har ikke noe med hva slags seksualitet du har - denne mannen er bare et avvik i måten han behandler menneske- og dyreliv på, sier hun.

Ektemannen forsvant

Baskin har som kjent hatt flere ektemenn. Den første ektemannen forlot hun for den 23 år eldre Don Lewis. Nevnte Lewis forsvant på mystisk vis i 1997, og ingen har klart å oppklare saken.

Det vil si: Nevnte Exotic hevder at Baskin drepte ham, og at hun matet tigrene sine med liket hans. Teoriene om at det var kona som tok mannen av dage, er det flere som stiller seg bak, blant andre Lewis' familie.

De kuppet blant annet reklamepausen under «Dancing with the Stars» for å etterlyse tips i saken - og spurte seerne om de visste om Baskin var involvert.

59-åringen er nå gift på ny, med Howard Baskin. De har vært gift i 16 år.

Forsvinningssaken til Baskins andre ektemann er som kjent ikke oppklart, men etterforskningen har fått nytt liv i forbindelse med Netflix-dokumentaren, som har blitt et fenomen å regne.

Lewis ble imidlertid erklært død fem år etter at han forsvant, men sheriffkontoret i Hillsborough, Florida, har fortsatt et håp om å løse saken.

LØGN: Dagbladet har intervjuet Tiger King-karakter Doc Antle. Bilder fra Netflix. Vis mer

Nekter skyld

Selv om Baskin har fått kjendisstatus etter dokumentaren, er hun slettes ikke fornøyd med hvordan hun er framstilt i den.

Hun har i et blogginnlegg gått hardt ut mot filmskaperne, som hun mener farer med løgn og feilinformasjon.

Hun nekter også hardnakket for å ha hatt noe med Lewis' forsvinning å gjøre, og hevder at han led av psykiske lidelser.

- Don var ikke enkel å leve med, og som de fleste par hadde vi våre vanskelige øyeblikk. Men jeg truet ham aldri og jeg hadde så visst ikke noe å gjøre med forsvinningen hans, skriver hun.

Det er imidlertid flere ting i saken som folk mener skurrer. Blant annet skal Lewis ha søkt om besøksforbud mot kona to måneder før han forsvant. Baskin har også nektet å ta en løgndetektortest, etter råd fra advokaten sin.

LES OGSÅ: Britney-bilde går viralt etter «Tiger King»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer