Carole Baskin:

Kommer ut som bifil

«Tiger King»-profilen avslører at hun like gjerne kunne vært gift med en kvinne.

ÅPEN OM LEGNING: Carole Baskin forteller nå at hun er biseksuell. Her avbildet med sin dansepartner da hun deltok i «Dancing with the stars» nylig. Foto: ABC/ Backgrid/ NTB
ÅPEN OM LEGNING: Carole Baskin forteller nå at hun er biseksuell. Her avbildet med sin dansepartner da hun deltok i «Dancing with the stars» nylig. Foto: ABC/ Backgrid/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

b«Tiger King»-hypen har kanskje lagt seg, men profil Carole Baskin (59) er stadig i vinden etter å ha deltatt i amerikanske «Skal vi danse».

Hun måtte imidlertid legge glitter og glamour bak seg da hun ble eliminert fra konkurransen for tre uker siden.

Det var kledd opp som løven Simba i «Løvenes konge» 59-åringen tok sine siste dansesteg i konkurransen. Hun ble med det den andre deltakeren som røk ut.

- Veldig manneorientert

Nå er det imidlertid verken «Tiger King» eller «Skal vi danse» hun skaper overskrifter for. Hun åpner nemlig opp om legningen sin.

Det gjør hun overfor Pink News.

- Jeg har alltid ansett meg selv å være biseksuell. Selv om jeg aldri har hatt ei kone, kunne jeg like gjerne hatt ei kone som en mann, forteller hun.

Baskin forklarer også at hun begynte å utforske seksualiteten sin på 80-tallet, da hun var forlovet med en psykolog som jobbet med pasienter fra LGBTQ-samfunnet som var påvirket av hiv-krisa.

- Jeg var alltid veldig manneorientert i tingene jeg gjorde. Jeg hadde aldri morsinstinkter eller noe, jeg lekte aldri med dokker. Så jeg trodde at det var noe rart der, som jeg ikke klarte å sette fingeren på, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer