Gigi Gorgeous:

Kommer ut for fjerde gang

YouTube-stjernen står frem som panfil.

FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står frem som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står frem som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske modellen og YouTube-profilen Gigi Gorgeous (28) har de seneste årene blitt et av de mest kjente navnene på sosiale medier. 28-åringen har blant annet laget flere sminkevideoer med Kylie Jenner, kjent fra «Keeping up with the Kardashians».

Gigi ble født som Gregory Allan Lazzarato, men byttet navn da hun gjennomgikk en kjønnsoperasjon i 2013. Nå heter hun Gigi Loren Lazzarato.

Gigi ble for alvor kjent da hun dokumenterte sin transformasjon fra mann til kvinne i sosiale medier.

Nå kommer 28-åringen ut for fjerde gang, denne gang som panfil.

DØDE BRÅTT: YouTube-stjerna Nicole Thea er funnet død, 24 år gammel. Familien bekrefter at hennes ufødte sønn også døde. Video: YouTube Vis mer

Fjerde gang

Stjernen avslørte nemlig i en video fredag denne uken at hun er panseksuell. Det betyr at hun tiltrekkes av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

- Jeg kom ut som homofil før jeg gjennomgikk kjønnsoperasjonen. Jeg kom ut som transseksuell og så kom jeg ut som homofil igjen. Helt ærlig, det er noen av, om ikke mine beste, favorittminner. Å lete dypt i meg selv og finne ut noe annet og sette en merkelapp på det, forklarer hun i videoen, gjengitt av People.

- Siden den gang har jeg giftet meg med den samme personen, som siden har gjennomgått kjønnsoperasjon, sier hun videre, og refererer til Nats Getty (28).

FORELSKET SEG PÅ TV: Den coronavennlige varianten av «Love Island», «The Cabins», ga single briter muligheten til å finne kjærligheten innesperret på en hytte. Kun ett par holder sammen i dag, og vi har snakket med dem. Video: Rød Løper /TV 2 Sumo Vis mer

Takker ektemannen

Getty kom ut som transseksuell i januar etter en kjønnsoperasjon, og er gift med Gigi.

- Det var faktisk gjennom mannen min Nats at dette ble låst opp i meg. Det har alltid vært der, denne jenta har alltid vært inni meg, men det tok dette stadiet i livet mitt for å virkelig åpne opp, og nå er jeg klar for å dele det med dere.

Hun sier videre at hun gjennom årene har innsett at hun ikke ble forelsket i Nats på grunn av kjønnet hans. Hun ble nemlig forelsket i den personen han er.

- Jeg vil bare gi beskjed om at jeg er panseksuell, sier hun, og legger til at hun ikke angrer på sine tidligere videoer der hun har kommet ut.

ÅPNER OPP: I Sophie Elises nye bok, «Ting jeg har lært», åpner hun opp om ting som så langt har vært veldig privat. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

Ble nektet inngang

I et intervju med TMZ i 2016 avslørte 28-åringen at hun ble stoppet i passkontrollen hvor en imigrasjonsvakt skal ha sagt «Jeg ble fortalt at du er transseksuell. Du kan ikke komme inn i landet».

Flyplasspersonalet skal ha ment at modellen hadde et pass som kategoriserte henne som en mann og ikke kvinne, og at passbilde var av en mann. Det nektet modellen for.

«At du nektes innreisetillatelse et sted bare på grunn av den du er, er helt forferdelig og skummelt. Dette viser bare at det trengs en endring», skrev hun på sin Instagram-profil den gang.

«Nå er jeg på vei til en plass som er mye mer aksepterende. I går var en av de skumleste hendelsene i livet mitt», skrev hun videre.

Etter fem timer på flyplassen i Dubai fikk hun imidlertid reise videre.

BIFIL: Daniel ble først kjent som kjæresten til den danske skandale-influenceren Fie Laursen, og denne høsten har vi blitt enda bedre kjent med han i «71 grader nord». Nå står han fram som bifil. Vis mer

LES OGSÅ: Svensk influenser røper transhemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer