Gigi Gorgeous:

Kommer ut for fjerde gang

YouTube-stjernen står frem som panfil.

FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står frem som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB
FJERDE GANG: YouTuberen Gigi Gorgeous står frem som panfil. Tidligere har hun kommet ut tre ganger. Foto: Richard Shotwell / Invision / AP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den kanadiske modellen og YouTube-profilen Gigi Gorgeous (28) har de seneste årene blitt et av de mest kjente navnene på sosiale medier. 28-åringen har blant annet laget flere sminkevideoer med Kylie Jenner, kjent fra «Keeping up with the Kardashians».

Gigi ble født som Gregory Allan Lazzarato, men byttet navn da hun gjennomgikk en kjønnsoperasjon i 2013. Nå heter hun Gigi Loren Lazzarato.

Gigi ble for alvor kjent da hun dokumenterte sin transformasjon fra mann til kvinne i sosiale medier.

Nå kommer 28-åringen ut for fjerde gang, denne gang som panfil.

Fjerde gang

Stjernen avslørte nemlig i en video fredag denne uken at hun er panseksuell. Det betyr at hun tiltrekkes av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller kjønnsidentitet.

- Jeg kom ut som homofil før jeg gjennomgikk kjønnsoperasjonen. Jeg kom ut som transseksuell og så kom jeg ut som homofil igjen. Helt ærlig, det er noen av, om ikke mine beste, favorittminner. Å lete dypt i meg selv og finne ut noe annet og sette en merkelapp på det, forklarer hun i videoen, gjengitt av People.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer