Barry Manilow:

Kommer ut av skapet som 73-åring

Har vært sammen med en mann i 40 år, men var redd for at legningen ville skuffe fansen.

ÅPENHJERTIG: Sanger Barry Manilow åpner seg om ekteskapet han har holdt skjult. Foto: INVISION / NTB scanpic
ÅPENHJERTIG: Sanger Barry Manilow åpner seg om ekteskapet han har holdt skjult. Foto: INVISION / NTB scanpic Vis mer
Publisert

Den folkekjære artisten Barry Manilow (73) har vært i rampelyset i over 50 år, men først nå velger han å snakke åpent om sin egen legning.

I et lengre intervju med bladet People, avslører han at han er homofil, og at han er gift med sin egen manager, Garry Kief.

My story is out. Thanks to my fans for supporting me through the years. Check out the full story on @People.

A post shared by Barry Manilow (@barrymanilowofficial) on

De har vært i et forhold de siste 40 årene, noe han ikke har snakket offentlig om før nå.

- Jeg er en privat person. Det har jeg alltid vært. Jeg har vært redd for at fansen skulle bli skuffet dersom de visste at jeg er homofil. Så jeg sa aldri noe, sier han.

Sangeren forteller videre at han er overveldet over reaksjonene han har mottatt etter at flere har oppdaget at han er i et forhold med en mann.

- De har blitt så glade. Reaksjonene har vært vakre, og fremmede har sagt: «Fantastisk for deg!» Jeg er bare så takknemlig for det, sier han.

- Ensom

Overfor bladet minnes 73-åringen tidlig i forholdet med Garry Kief, da han hadde vært tilskuer på en av hans konserter.

- Etter konserten gikk jeg inn i bilen med han, og jeg husker at flere fans ristet i bilen, og Garry sa: «Jeg takler ikke dette. Dette er ikke noe for meg.» Men jeg er glad for at han ble, sier han.

Manilow, som er mest kjent for låtene «Copacabana» og «Mandy», møtte Garry Kief i 1978. De giftet seg under en privat seremoni i 2014, skriver Independent.

- Jeg visste at det var ekte da jeg møtte han. Jeg var en av de heldige. Jeg var ganske ensom før dette, forteller han til People.

Var gift med en kvinne

RØRT: Barry Manilow sier at han er rørt av alle positiv resons han har fått etter at han sto frem som homofil. Foto: INVISION / NTB scanpix
RØRT: Barry Manilow sier at han er rørt av alle positiv resons han har fått etter at han sto frem som homofil. Foto: INVISION / NTB scanpix Vis mer

Fra 1964 til 1965 var musikeren gift med Susan Deixler, mens han studerte ved the New York Collage of Music. Ekteskapet varte kun i ett år.

- Jeg var forelska i Susan, men jeg var ikke klar for ekteskap. Jeg skrev musikk hver kveld, og jeg var for ung. Jeg var ikke klar for å slå meg til ro, forklarer han.

Overfor Entertainment Tonight uttaler Manilow at han egentlig hadde bestemt seg for å holde ekteskapet med ektemannen hemmelig.

- Dette er mitt liv, og vi har vært sammen i alle disse åra. Alle vet at vi er et lag. Alle som vet, vet. Så jeg følte aldri for å si noe om det, sier han.

LES OGSÅ: Paradise-Emil fridde til kjendisblogger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer