TIL OSLO: Cheryl Cole er gjest i «Skavlan» som sendes på NRK førstkommende fredag.  Foto: Stella Pictures
TIL OSLO: Cheryl Cole er gjest i «Skavlan» som sendes på NRK førstkommende fredag. Foto: Stella PicturesVis mer

Kommer til Oslo denne uken

Cheryl Cole er gjest i «Skavlan».

SEHER.NO:  Talkshowkongen Fredrik Skavlan (43) har hatt kjempesuksess med sitt norsk-svenske program «Skavlan», og flere av verdens mest berømte personer hatt sittet i programlederens egen-innkjøpte stoler på Marienlyst.

Blant annet har Skavlan hatt besøk av stjerner som Jay-Z, Will Smith, Rihanna, Shakira og Robbie Williams. 

Og denne uken får nordmannen nok en gang besøk av en svært så prominent gjest. 

Ifølge NRK skal nemlig den britiske popstjernen Cheryl Cole (26) delta som gjest i ukens program, som spilles inn i Oslo torsdag.

- Jeg kan bekrefte at hun kommer, sier Mette Kamilla Skjong, pressekontakt i NRK, til Seher.no. 

Cole har hatt kjempesuksess med singelen «Fight For This Love» de siste månedene, og har rukket å bli superstjerne hjemme i Storbritannia, samt resten av Europa.

26-åringen, som tidligere var medlem i suksessgruppa Girls Aloud, har også fått mye oppmerksomhet for hennes turbulente forhold til fotballstjerne-ektemannen Ashely Cole.

I februar ble det nemlig kjent at Ashley hadde vært utro med flere kvinner, og kort tid etter skandalen flyttet Cheryl ut av parets hjem.

For to år siden tilga Cheryl ektemannen for hans sidesprang med frisøren Aimee Walton, men rett før påske sendte hun altså inn søknad om skilsmisse.

- Cheryl er klar for å komme seg videre. Men hun ønsker ikke en fæl skilsmisse, hun vil at det skal skje så raskt og smertefritt som mulig. Hun vil heller ikke ha én krone fra Ashley, hun giftet seg ikke med han for pengene, sa en kilde til The Mirror den gang.

«Skavlan» ser du på NRK fredager klokken 21.25. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg finner aldri en ny mann