LYKKELIG GIFT: Siden 2010 har Robbie Williams vært gift med skuespilleren Ayda Field. Sammen har de datteren Theodora Rose (1). Foto: All Over Press
LYKKELIG GIFT: Siden 2010 har Robbie Williams vært gift med skuespilleren Ayda Field. Sammen har de datteren Theodora Rose (1). Foto: All Over PressVis mer

Kommer til Norge to ganger på fem måneder

Allerede til helgen er Robbie Williams på plass i Oslo.

SEOGHØR.NO: Storsjarmøren Robbie Williams (39) er en av verdens mestselgende artister etter å ha solgt mer enn 70 millioner plater på verdensbasis.

Førstkommende fredag skal den tidligere «Take That»-stjernen opptre hos «Senkveld med Thomas og Harald» når de feirer sitt 10-årsjubileum med med stort show i Oslo Spektrum.

 – Det er utrolig moro at Robbie vil være med på feiringen vår! Han er jo ikke kjent for å legge noen demper på stemningen akkurat, sa Rønneberg til TV2.no da nyheten nylig ble kjent.

– Robbie var jo en av de første skikkelig store gjestene vi hadde – allerede i 2004, og vi hadde det utrolig moro sammen. Han bød til og med en av kameramennene våre opp til dans midt i sendingen. Vi gleder oss til mer Robbie-show i Spektrum, fortalte Numme.

Men ikke nok med det.

Til våren neste år legger popstjernen ut på turnéen «Swings Both Ways», og 13. mai står han på scenen i Telenor Arena, skriver arrangøren Live Nation.

Billetter legges ut for salg 6. desember kl. 09.00.

Turnéen er oppkalt etter hans tiende studioalbum som ble sluppet mandag, og Williams samarbeider blant annet med artister som Lily Allen, Michael Bublé, Olly Murs og Rufus Wainwright.

Plata som går i fotsporene til «Swing When You're Winning», med både nye låter og klassiske covre.

LES OGSÅ: - Jeg var bare dager fra å dø