STORFINT BESØK: Stjerneparet Jay-Z og  Beyoncé, som giftet seg i 2008, har begge besøkt Norge i løpet av de to siste årene. Nå er rapperen klar for Oslo nok en gang.
STORFINT BESØK: Stjerneparet Jay-Z og Beyoncé, som giftet seg i 2008, har begge besøkt Norge i løpet av de to siste årene. Nå er rapperen klar for Oslo nok en gang. Vis mer

Kommer til Norge igjen

Fem måneder etter at Beyonce stod på scenen i Oslo, kommer ektemannen hennes Jay-Z.

SEOGHØR.NO: Rapmogulen Jay-Z (43), eller Shawn Corey Carter som han egentlig heter, er klar for Norge i forbindelse med «Magna Carta»-turnéen sin til høsten.

23. oktober spiller han i Oslo Spektrum, og billettsalget starter allerede førstkommende torsdag klokka 09.00, melder konsertarrangøren Live Nation.

43-åringen slapp soloalbumet «Magna Carta Holy Grail» i begynnelsen av juli og skal derfor turnere plata i Europa denne høsten.

I mai gjestet Jay-Zs kone Beyoncé (31) Norge med sin «Mrs. Carter Tour», og hun hadde den gang en rekke krav til hva hun ville ha klart backstage før hun gikk på scenen i Oslo.

Forrige gang 43-åringen holdt konsert i Norge var i mai 2012 sammen med Kanye West (36).LES OGSÅ: Beyoncé hater å høre sin egen stemme