JAKTER PÅ EKTEMANN: Nå vil kjendisstylist Gok Wan finne seg en norsk kjæreste. Foto: NEWSPICS LTD
JAKTER PÅ EKTEMANN: Nå vil kjendisstylist Gok Wan finne seg en norsk kjæreste. Foto: NEWSPICS LTDVis mer

- Kommer til Norge for å finne kjæreste

Kjendisstylisten Gok Wan jakter på en ektemann.

LONDON (Seher.no:) Gjennom programmet "Hvordan se bra ut naken" har den britiske kjendisstylisten Gok Wan (34) - som onsdag svingte pisken over norske kjendisdamer på Seher.no - hjulpet kvinner til å føle seg komfortable i de kroppene de har.

Men selv har ikke 34-åringen alltid følt seg vel i eget skinn - selv om han nå stråler med en selvtillit som er de færreste forunt.

- Jeg er på grensen til arrogant. Jeg har ikke alltid vært selvsikker, men jeg har hjerne, humoristisk sans, jeg har medfølelse og jeg bryr meg om det jeg gjør og menneskene rundt meg - og jeg mener det er nok, sier Gok til Seher.no når vi møter ham i London.

- Du pleide jo å være ganske tung tidligere. Hvordan har det påvirket selvfølelsen din?

- Det er den hyggeligste måten noen har sagt det til meg på noensinne - ganske tung. Jenta mi - jeg var feit! 133 kilo, så jeg var en stor gutt, slår programlederen fast.

Som 20-åring hadde han fått nok av å være overvektig, og gikk ned imponerende 70 kilo gjennom en beinhard diett.

- Jeg er trygg som person og jeg var alltid veldig stolt av hjernen min. Jeg likte ikke kroppen jeg befant meg i. Men jeg har ikke forandret meg som person fra da jeg var feit til jeg ble tynn, og det fikk meg til å innse at det ikke handler om hvordan du ser ut, men mennesket du er. 

Den profilerte stylistens nyttårforsett for 2008 var å finne seg en ektemann, men hittil har ikke jakten på en livsledsager gått helt etter planen. Derfor blir Gok svært glad når Seher.no forteller ham at programmet hans også er populært i Norge.

- Det er bra, for jeg ser etter en ny kjæreste. Så nå kommer jeg til Norge for å få meg en ny kjæreste - helt klart. Alle dere norske menn der ute som kun tenke dere litt kinesisk gutt - her er jeg! smiler Gok til Seher.nos kamera og avslører at han har hørt litt om Norge fra før av.

- Alle er visst veldig veltrente. Norske menn med blondt hår og blå øyne - ding dong!

Se hele intervjuet med kjendisstylisten i vår video og hør hvilken kjendismann Gok Wan drømmer om å sette fingrene i på flere måter:

[obj:media:6999]LES OGSÅ: - Jeg datt ikke - det var flaks!

Har du tips om kjendisene? Tips oss på seher@seher.no