Lillian Aasebø:

- Kommer til å være streng

Den tidligere proffdanseren skal trille terningkast på kveldens dansenumre.

DOMMER: Lillian Aasebø vil i samarbeid med Se og Hør trille terningkast på kveldens dansenumre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
DOMMER: Lillian Aasebø vil i samarbeid med Se og Hør trille terningkast på kveldens dansenumre. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I kveld braker det løs med premiere for årets sesong av «Skal vi danse», denne gangen med «all stars». TV-seerne får dermed et gjensyn med tidligere vinnere, finalister, og publikumsfavoritter.

Noe annet som er nytt i år, er at under kveldens premiere vil proffdanser Lillian Aasebø (29) og Se og Hør trille terningskast på kjendisenes opptredener fortløpende i programmet.

Aasebø har tidligere vært med som proffdanser i «Skal vi danse» i hele seks sesonger. Hun er utdannet og sertifisert dommer i regi av Norges Danseforbund, og har konkurrert både utenlands og innenlands i selskapsdans.

TILBAKEBLIKK: Om kort tid starter en ny sesong av «Skal vi danse». Nytt for sesongen er at det er tidligere deltakere som kommer tilbake for å konkurrere. Vi har tatt et tilbakeblikk på hvordan deltakerne gjorde det sist de var med. VIDEO: TV 2/Rød Løper. Reporter: Nora Skavhaug Vis mer

- Vil påstå at jeg er rettferdig

29-åringen håper at publikum vil finne det interessant å høre bedømming og tanker fra noen som har kjennskap til flere sider av danseprogrammet. Hun gleder seg stort til å få lov til å dømme, og forteller at hun kan være streng om det blir nødvending.

- Jeg vil påstå at jeg er rettferdig. Jeg kan ikke være konfliktsky i denne rollen, så jeg kommer til å være streng om jeg må, forteller Aasebø og legger til:

-Jeg ser etter teknikk, musikalitet, innlevelse, samspill med partner og showfaktor!

Høye forventinger

Proffdanseren føler seg trygg på at ingen av henne gamle dansekollegaer vil ta seg nær av terningkastene, ettersom det er kjendisene hun har fokus på.

FØLSOM: «Skal vi danse»-aktuelle Triana Iglesias legger ikke skjul på at hun gråter lett - til og med på dansetrening. Video: Rød Løper Vis mer

- Jeg kjenner kollegaene mine godt og vet hvor dyktige de er. Jeg tror ikke de vil ta seg nær ved et dårlig terningskast på et uheldig dansenummer. Det er mange faktorer som spiller inn, og det er kjendisene det kommer an på om det blir bra eller dårlig.

Ettersom årets deltakere har svingt seg på parketten flere ganger tidligere, har Aasebø høye forventinger til kvelden. Det er spesielt to kjendiser hun tror vil nå langt.

- Fra kjendisenes tidligere deltakelse har jeg høye forventninger til samtlige. Nadya og Nate er blant toppen. Nate er vanvittig musikalsk og Nadya er en dyktig pedagog og lager strategiske koreografier. Santino og Jørgine, til tross for sykdom, regner jeg med vil imponere. Jørgine har en vanvittig kroppskontroll, og de to med italiensk vibe på skjermen med heftige dansetriks vil bli superunderholdende!

LES OGSÅ: På sykehus før premieren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer