- Kommer til å være masse nakne kjendiser

Oppfordrer flere til å stille lettkledde i «Radioresepsjonen». Se video!

PREMIEREKLARE: Radioheltene Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen har premiere på «Radioresepsjonen på TV» onsdag. Til Seher.no sier de at de håper å få med seg en rekke lettkledde kjendiser i programmet.  Foto: Per Ervland/Seher.no
PREMIEREKLARE: Radioheltene Bjarte Tjøstheim, Steinar Sagen og Tore Sagen har premiere på «Radioresepsjonen på TV» onsdag. Til Seher.no sier de at de håper å få med seg en rekke lettkledde kjendiser i programmet. Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer
Tore, Steinar og Bjarte snakker om «tv-debuten» og divanykker nederst i saken!

SEHER.NO:  Onsdag kveld er det premiere på den mye omtalte tv-utgaven av radiosuksessen «Radioresepsjonen» med søskenparet Steinar og Tore Sagen og Bjarte Tjøstheim på NRK3.

Tirsdag holdt rikskanalen en kjendisspekket førpremiere på programmet på John Dee i Oslo, og de tre programlederne var naturlig nok tilstede for å bli hyllet av venner og kjente.

Til Seher.no innrømmer gutta at de var veldig spente i forkant av visningen, men at de ble lettet over den stormende applausen og mottagelsen de fikk.

- Jeg var faktisk oppe i 43 prosent nervøs, og det er faktisk veldig lite til å være meg. Jeg synes det gikk ganske bra, sier en strålende blid Bjarte Tjøstheim til Seher.no.

I første episode av programmet, som er laget i form av et talkshow, får tv-seerne møte en rekke karakterer. I tillegg er det en hysterisk morsom, og svært lettkledd sekvens med «Senkveld»-stjernen Harald Rønneberg, som får latteren til å boble i brystet.
 
- Vi håper jo på å ha hvertfall én stor naken kjendis i hvert program, så det blir litt ekstra «buzz» rundt det, humrer Steinar Sagen til Seher.no, mens Bjarte nikker ved siden av:

- For å si det sånn, hvis det er noen nakne kjendiser der ute, så ta gjerne kontakt.

Tore, Steinar og Bjarte har hatt kjempesuksess med radioutgaven av tv-programmet de siste årene. Men gutta avviser at det har vært noen komplikasjoner med å gå fra tv til radio, og at det har blitt svært lite krangling og divanykker.

- Vi har ikke så mye divanykker. Det eneste er at vi gjerne vil ha hver vår Redbull før vi går på sending. Vi er jo vant til å ha sending på formiddagen, og da er vi veldig naturlig oppe. Men når innspillingen nå er såpass sent på kvelden, så må vi ha noen hjelpemidler. Så vi tar hver vår Redbull, men noe mer divanykker enn det har vi ikke, sier Steinar.

Hvordan har dere tenkt å lokke fansen og tv-seerne til å se programmet da?

- Det kommer nok til å være masse nakne kjendiser, tror vi. Vi kan nesten garantere det, ler gutta.
 
«Radioresepsjonen på TV» har premiere på NRK3 onsdag kl. 22.00! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:- Alle som sender nakenbilder får svar

Tore, Steinar og Bjarte snakker om «tv-debuten» og divanykker nedenfor:[obj:media:9139]