Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer:

- Kommer til å skje igjen

Influenseren røper status på forholdet til Isak Dreyer.

SNAKKIS: Relasjonen mellom Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer har fått mye oppmerksomhet. Foto: Espen Solli/TV 2
SNAKKIS: Relasjonen mellom Sophie Elise Isachsen og Isak Dreyer har fått mye oppmerksomhet. Foto: Espen Solli/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I begynnelsen av året var romansen mellom «Farmen kjendis»-deltakerne Sophie Elise Isachsen (27) og Isak Dreyer (27) en av de største snakkisene blant TV-glade nordmenn.

På TV 2-programmets finalefest i februar ble duoen fotografert sammen, men kort tid etter begynte det å florere bruddrykter. Den siste tiden har det vært ganske stille fra duoen, blant annet fordi Dreyer reiste av gårde i anledning en lengre ekspedisjon på Grønland.

I den ferskeste episoden av Else Kåss Furuseth (41) og Cecilie Ramonas (38) podkast «The Kåss Furuseths», hvor førstnevnte besøker Isachsen, åpner hun seg imidlertid om status mellom henne og Dreyer.

BLIR FLAU: Dette svarer Sophie Elise Isachsen på spørsmål om Isak Dreyer. Video: Maja Walberg Vis mer

- Ikke så gøy

På spørsmål fra Furuseth om de er kjærester, svarer influenseren kryptisk:

- Jeg er ikke sammen med han akkurat nå, nei. Legg merke til at jeg sier akkurat nå.

- Så det kan skje igjen?

- Ja, det kommer sikkert til å skje igjen, sier Isachsen videre, og forklarer at de har en spesiell relasjon - både på grunn av hvordan de møttes og på grunn av alt de har gått gjennom etter det.

DÅRLIG RÅD: Sophie Elise Isachsen forteller om at de hadde dårlig råd i barndommen på «Kåss til kvelds». Video: NRK Vis mer

Isachsen innrømmer at all oppmerksomhet og alt fokuset rundt forholdet deres har vært veldig slitsomt, da de «bare er mennesker med følelser».

- Når forholdet ditt blir underholdning for folk så er ikke det så gøy.

Se og Hør har vært i kontakt med Sophie Elise Isachsen, men har hittil ikke lyktes i å få en kommentar. Isak Dreyer har hittil ikke besvart Se og Hørs henvendelser.

Hintet

Tidligere denne måneden delte influenseren en story på Instagram hvor hun skrev noe som fikk følgerne til å undre.

I videoen fortalte Isachsen at hun pakket til en jentetur til Henningsvær, og at hun måtte bære den tunge kofferten ned trappene i leiligheten selv. 27-åringen bor i fjerde etasje.

GÅRDSFLØRT: I fjor oppsto det søt musikk mellom Victoria Tolaas og Isak Dreyer på «Norges tøffeste». Nå forteller Victoria hvordan det er å se den åpenbare flørtingen mellom Isak og Sophie Elise på «Farmen kjendis» et knapt år senere. Video: Rød Løper/TV 2/NRK Vis mer

- Nå skal jeg gjøre det jeg liker minst ved å være singel, og det er å ta denne tunge kofferten ned de fire etasjene som ikke har heis, var blant det hun sa i videosnutten.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Flere tolket dette som at det var slutt mellom Isachsen og fiskeren fra nord, uten at hun gikk noe nærmere inn på det selv.

LES OGSÅ: Hemmelig kjæreste avslørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer