«Game of Thrones» sesong 7:

- Kommer til å sjokkere seerne

Den populære TV-serien er ferdig innspilt.

VEMODIG: Skuespillerne fra fantasysuksessen «Game of Thrones» er like triste som fansen med tanke på at serien nærmer seg slutten. Foto: HBO
VEMODIG: Skuespillerne fra fantasysuksessen «Game of Thrones» er like triste som fansen med tanke på at serien nærmer seg slutten. Foto: HBO Vis mer

Den sjuende og nest siste sesongen av serien «Game of Thrones» er under innspilling, og er ventet å ha premiere i løpet av sommeren 2017.

Det viser seg imidlertid at skuespillerne fra den populære fantasyserien er like triste som fansen med tanke på at serien nærmer seg slutten. Det skriver Mashable.

Serien vil avsluttes med den åttende sesongen i 2018.

- Jeg kan bekrefte at alle skuespillerne føler veldig på det når vi er på settet, sier Lian Cunningham, som spiller karakteren «Ser Davos Seaworth» i serien.

Som å skulle slutte med narkotika

Cunningham er til og med misunnelig på alle seerne som «er så heldige» å ha hele to sesonger igjen å se.

- Husk at vi som spiller i serien alltid ligger foran dere. Vi har nå kun en sesong igjen nå, sier han og legger til:

- Det føles faktisk akkurat som å skulle slutte med narkotika. Denne serien er virkelig som et avhengighetsskapende stoff for oss.

Som en familie

Å være en del av et så stort team, setter tydelige spor på skuespillerne. Cunningham sier blant annet at han aldri har hatt en jobb så lenge som dette før, og at han derfor kommer til å savne den kjemien han har fått med sine medskuespillere gjennom «Game of Thrones»-eventyret.

- Vi har blitt som en stor familie, og det kommer jeg til å savne enormt mye.

Han har vært en del av «Game of Thrones» siden begynnelsen av sesong to.

Kortere sesong

Skuespiller Jacob Anderson, som spiller karakteren Grey Worm, sier seg enig i den kjemien Cunningham beskriver.

- Det er veldig trist for oss at det snart er over, for nå får vi ikke hengt så mye sammen lenger, forklarer Anderson.

Han sier likevel at han personlig ikke har noen «panikk» med tanke på serieslutten, men at han er mer bekymret for seerne.

- Men jeg har panikk på vegne av folket.

I motsetning til de foregående sesongene, som har hatt ti episoder, vil den sjuende sesongen kun bestå av sju.

Saken forsetter nedenfor.

ETTERLENGTET: Maktspillet fortsetter i Westeros. Game of Thrones er en av verdens mest populære TV-serier, og her er den offisielle traileren til sesong 6. Video: HBO Vis mer

- Det blir en «sinnssyk» sesong

Alfie Allan, som spiller Theon Greyjoy i serien, røpte noen detaljer om den kommende sesongen overfor Mashable.

- Den siste sesongen kommer til å bli en «sinnssyk» sesong, og jeg tror den kommer til å sjokkere seerne. Denne sesongen vil fortsatt ha det samme løpende temaet som de forrige, men alt blir dratt litt lengre denne gangen, sier Allen.

«Game of Thrones» er en amerikansk tv-serie basert på bokserien «En sang om is og ild», av forfatteren George R.R. Martin, der den første boka har tittelen «A Game of Thrones». Serien hadde premiere i 2011 på HBO, og siden den gang har det kommet en sesong årlig.

Handlingen i serien utspiller seg i «De sju kongerikene» på de oppdiktede kontinentene «Westeros», «Essos» og «Sothoryos». Dette er et voldelig føydalsamfunn med borgherrer, krigere, tjenestefolk og bønder i en middelalder-setting med dramatiske og overnaturlige innslag.

Se George R. R. Martin fortelle om hvordan man forsvarer Castle Black i «Game of Thrones» Vis mer

LES OGSÅ: Blir ikke hyllet i ny «Love Actually»-oppfølger