Thomas Numme:

- Kommer til å se ut som verdens største idiot

«71 grader nord - Norges tøffeste kjendis»-aktuelle Thomas Numme røper detaljer fra innspillingen av programmet.

HJEM: Thomas Numme har nylig kommet hjem fra innspilling. Foto: Morten Bendiksen
HJEM: Thomas Numme har nylig kommet hjem fra innspilling. Foto: Morten Bendiksen Vis mer
Publisert

Til høsten er det klart for nok en runde med kjendisversjonen av «71 grader nord» på TVNorge. Dette blir den 13. sesongen av den populære realityserien som kan skryte av imponerende seertall.

I forrige sesong var det komiker Henrik Elvestad (47) som stakk av med seieren og kunne slippe jubelen løs på toppen av Nordkapp.

I mai ble årets deltakere avslørt, og en av dem som skal kjempe seg til Norges nordligste punkt er tidligere «Senkveld»-programleder Thomas Numme (51).

«Kaos Numme»

I podkasten «Thomas og Harald skriver dagbok», som han har med sin gode venn og kollega Harald Rønneberg (47), avslører Numme at innspillingen nå er over og at alle deltakerne har kommet hjem. På spørsmål fra Rønneberg om hvordan han har hatt det på tur, begynner Numme å le.

- Jeg er jo en forholdsvis vimsete fyr, distré. Ting tar jo ofte litt tid fordi jeg glemmer ting og sånt. Dette var «kaos Numme», innrømmer 51-åringen i podkasten.

GROV (ikke fin) fade på unge Hammer i dag. Og turbukse. Det må være greit? Vis mer

- Jeg kan si at jeg har tråkket i egen bæsj, røper han lattermildt til en oppgitt Rønneberg.

Duoen har ofte vært på turer sammen og tatt med seerne på litt av hvert da de var programledere i «Senkveld». De har blant annet gått Birkebeinerrennet på gamlemåten og vært på ørkenvandring i Tunisia.

Det er derfor trolig flere som er spente på hvordan det blir å se Numme i «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis». Etter alt å dømme høres det ut som 51-åringen kommer til å by på god underholdning:

- Jeg håper jeg tar noe på sjarmen, fordi jeg har gjort så mye dumt at jeg kommer til å se ut som verdens største idiot, innrømmer han i podkasten.

NY SESONG: Til høsten er det duket for en ny sesong av «71 grader nord kjendis» med denne gjengen. Video: Rød Løper Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med Thomas Numme, som ikke har noen kommentar utover det som kommer frem i podkasten.

Gruet seg

Da årets deltakere ble avslørt, møtte Se og Hør dem for en prat i forkant av innspillingen. Numme røpet den gang at han ikke var noe spesielt glad i å være ute.

Lange turer, netter i telt og tung sekk er dermed ikke et drømmescenario for «Senkveld»-legenden, og selv gir han sin 14 år gamle datter skylden for at han takket ja til å delta i år:

- Hun sa: «Det blir så lættis å se deg der, så det må du bare si ja til».

Da han først takket ja, var han likevel innstilt på å få en fin opplevelse og sitte igjen med en slags mestringsfølelse.

- Jeg har et ønske om å klare å bevise for meg selv at jeg ikke bare er «han minste motstands vei-sofamannen», men at jeg faktisk kan få til noe. Men jeg er samtidig en ganske klumsete fyr, så her kan alt skje, la han til.

FRYKT: Det er ikke bare bare å skulle begi seg ut i norsk natur. Dette gruer årets deltakere i «71 grader nord - kjendis» seg til. Video: Rød Løper Vis mer

Numme gikk turer med sekk på ryggen for å forberede seg, men han gruet seg litt til å være i høyden. Han har nemlig utviklet høydeskrekk etter tiden i «Senkveld», der han deltok i mange ulike aktiviteter.

Men det var ikke bare høyden Numme gruet seg til i forkant av innspillingen:

- Jeg er ikke glad i dykking, heller. Og tur, jeg er ikke noe glad i det heller. Jeg er glad i restaurant, sofa, potetgull og øl, fortalte han spøkefullt til Se og Hør før innspillingen.

TILBAKE: Annette Walther Numme og mannen Thomas Numme gjestet Senkveld. Der fortalte Walther Numme om hvordan stress fra mannens tidligere arbeidsplass kunne påvirke sexlivet. Video: TV2 Vis mer

LES OGSÅ: - Var som et slag i hjertet hele veien

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer