Harper og Romeo Beckham:

- Kommer til å savne deg

Deler rørende brev fra lillesøsteren.

FORBILDE: Det er ingen tvil om at Harper og Romeo Beckham har et nært og godt søskenforhold. Foto: Instagram/Romeo Beckham
FORBILDE: Det er ingen tvil om at Harper og Romeo Beckham har et nært og godt søskenforhold. Foto: Instagram/Romeo Beckham Vis mer
Publisert

Stjerneparet David (47) og Victoria Beckham (48) har ikke bare skapt seg imponerende karrierer gjennom årenes løp. Sammen har de også fått de fire barna Brooklyn (23), Romeo (20), Cruz (17) og Harper (11).

Familien på seks deler ofte glimt fra hverdagen med fansen, og de er ikke fremmed for å overøse hverandre med gode ord og hyllester på bursdager eller ulike jubileum.

Stjerneparets sønner har så smått begynt å skape seg sine egne liv nå.

Eldstemann Brooklyn giftet seg blant annet med Nicola Peltz (27) i vår, og sammen har de flyttet til Los Angeles. Romeo spiller for fotballklubben Inter Miami FC og tilbringer derfor mye tid i Florida. Og Cruz begynner å nærme seg slutten av tenårene og er trolig travelt opptatt på sin kant.

BECKHAM: En lettere oppgitt David Beckham la ut dette klippet av sin kone Victoria, som benytter enhver mulighet til å få trent litt. Video: Instagram / @DavidBeckham Vis mer

Store ord til storebror

Harper er betydelig yngre enn sine brødre og tilbringer derfor fremdeles mye tid hjemme med sine berømte foreldre, men savnet etter storebrødrene er utvilsomt stort.

Tirsdag delte nemlig Romeo et rørende brev på Instagram-story som lillesøsteren har gitt ham i anledning en reise han skal på.

«Kjære Romeo. Jeg håper du får det utrolig gøy i Holland. Jeg kommer til å savne deg. Jeg er så stolt av deg og fotballkarrieren din. Bra jobbet. Jeg er så glad og takknemlig for at du er min storebror», er blant det som står i brevet fra 11-åringen.

Foto: Skjermdump fra Instagram/Romeo Beckham
Foto: Skjermdump fra Instagram/Romeo Beckham Vis mer

«Jeg er den heldigste personen noensinne. Jeg elsker deg av hele mitt hjerte», står det videre, før Harper avslutningsvis deler en morsom setning om at hun er favoritt-søskenet hans.

Romeo virker å være svært rørt over gesten fra lillesøsteren, både fordi han deler brevet med sine 3,6 millioner følgere og fordi han har skrevet «Harperrrrr» etterfulgt av to emojis med store øyne, som er kjent for å vise medfølelse og omsorg.

20-åringen har heller aldri lagt skjul på at han har mye kjærlighet for sin ni år yngre søster. I Instagram-feeden hans har Romeo ved flere anledninger delt bilder av seg selv og Harper sammen. Sist for bare tre uker siden.

Følgerne hans ser også ut til å sette pris på det kjærlige søskenforholdet.

«Romeo, du er en så fantastisk bror!! Jeg elsker hvor høyt du elsker henne og bryr deg om henne! Hun kommer aldri til å glemme det når hun blir eldre», skriver en.

STJERNEMØTE: Denne selfien, av Pia Tjelta og David Beckham, er det flere som har fått med seg. Dette er historien bak. Video: Kåss til kvelds, NRK Vis mer

«Den lille jenta er velsignet som har så mye kjærlighet rundt seg», mener en annen.

«For et vakkert øyeblikk mellom bror og søster», deler enda en.

LES OGSÅ: Kylie Jenner deler nye bilder av sønnen (10 md.)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer