Stian «Staysman» Thorbjørnsen:

- Kommer til å savne barna mine

Stian Thorbjørnsen er ikke i tvil om hva som blir den største utfordringen under «Farmen kjendis».

LYKKELIG GIFT: Fredag 22. januar ga Stian Thorbjørnsen og Tina Svestad hverandre sine ja i Nye Glemmen kirke i Fredrikstad. Her med sin felles sønn Lennox. Foto: Se og Hør
LYKKELIG GIFT: Fredag 22. januar ga Stian Thorbjørnsen og Tina Svestad hverandre sine ja i Nye Glemmen kirke i Fredrikstad. Her med sin felles sønn Lennox. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Stian Thorbjørnsen (35), bedre kjent som «Staysman», gleder seg stort til å være med i årets utgave av «Farmen Kjendis».

Tidligere i år stakk Leif Einar «Lothepus» Lothe (46) av med seieren i den første kjendis-utgaven av reality-programmet. Det ble en publikumssuksess som TV 2 gjerne vil gjenskape.

Stian Thorbjørnsen og kona Tina Thorbjørnsen intervjues etter "Skal vi danse"-sendingen. Her avslører Stian at han ser opp på Tina før hver dans han gjennomfører på parketten. Vis mer

Denne sesongen vil innspillingen finne sted på Finnsvika i Halden kommune. Det er samme gård som ble brukt under «Farmen», som ble vist på TV i fjor høst. Stian fra Fredrikstad er klar som et egg.

Lett å overtale

- Det hele begynte som en fleip fra min side. Jeg fortalte i et intervju at jeg ville være med på den vanlige versjonen av «Farmen». Plutselig ringte det noen fra kjendis-produksjonen, og da var veien kort til å si ja, forteller sjarmøren til Se og Hør.

Stian elsker rett og slett å være med i TV-serier. Han ble omtalt som «Paradise-Stian» etter å ha vært med i den fjerde sesongen av «Paradise Hotel» på TV3.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK DELE PREMIEN: Stian fikk dele premien med Vida Lill Gausemel, da hun i 2012 vant «Paradise Hotel». Til høyre deres realitykollega Miguel Kristiansen Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
FIKK DELE PREMIEN: Stian fikk dele premien med Vida Lill Gausemel, da hun i 2012 vant «Paradise Hotel». Til høyre deres realitykollega Miguel Kristiansen Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer

Mye borte

Stian er pappa til Lennox (2) og Viktor (8).

Rett før Stian gikk inn til innspillingen som pågår i disse dager brukte han ekstra mye tid med yngstegutten.

Staysman og Lazz holder konsert på Rockefeller i Oslo. Private bilder fra backstage og klipp fra konserten. Vis mer

- Jeg har vært fryktelig mye borte fra ham. Jeg jobber jo mye og er mye på reise, så det var viktig for meg å tilbringe så mye tid med ham som mulig. Jeg innrømmer gjerne at jeg ikke alltid har vært pappaen som har vært mest til stede. Derfor var ukene i forkant viktig for meg. Det var en utrolig flott tid, forteller han.

Lykkelig gift

Privat er Stian lykkelig gift med kona Tina Svestad Thorbjørnsen (26) som han fridde til på scenen under Se og Hørs kjendisgalla i 2015.

Da ble han nemlig kåret til «årets kjendis». Og fra scenen stod han for gallaens store overraskelse, da han fridde til samboeren, Tina Svestad, som svarte ja!

Kjendisgallaen 2015 - Staysman vinner "Årets kjendis" og frir til kjæresten Tina på scenen i takketalen. Vis mer

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top.... Nå blir jeg nervøs også... Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte en rørt Stian fra scenen.

- Ja! kom det kontant fra samboeren etter at Stian gikk ned på kne.

Giftet seg på TV

To måneder senere overrasket kona Tina med giftemål i talkshowet «Senkveld med Thomas og Harald». I deres konsept «Senkveld Surprise», ble nemlig den folkekjære artisten overrasket med storslått bryllupsfest .

Stian og Tinas bryllup fant sted i Nye Glemmen kirke i parets hjemby Fredrikstad.

NÅ ER DE MANN OG KONE: Stian Thorbjørnsen ble fulltsendig tatt på senga da han fikk greie på at han skulle gifte seg fredag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
NÅ ER DE MANN OG KONE: Stian Thorbjørnsen ble fulltsendig tatt på senga da han fikk greie på at han skulle gifte seg fredag. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Det var helt surrealistisk. For en time siden visste jeg ikke at jeg skulle gifte meg, og nå står jeg her, fortalte en svært overrasket Stian til Seoghør.no den gang.

- Hun er verdens vakreste. Det er helt utrolig. For en jobb hun har lagt ned. Vi klarte liksom å toppe frieriet på Kjendisgallaen, lo han.

LES OGSÅ: Phil Collins fraktet til sykehus i hui og hast

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer