Golden Globe:

- Kommer til å møte Jennifer

Brad Pitt og Jennifer Aniston var begge til stede under nattens Golden Globe-utdeling, men sistnevnte kobles til en ny mann.

GJENFORENING?: Brad Pitts uttalelser om ekskona Jennifer Aniston legger ikke akkurat noen demper på håpet om å få se bilde av de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENING?: Brad Pitts uttalelser om ekskona Jennifer Aniston legger ikke akkurat noen demper på håpet om å få se bilde av de sammen igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var nok mange som hadde håpet at det tidligere stjerneparet Brad Pitt (56) og Jennifer Aniston (50) skulle bli gjenforent på den røde løperen under nattens Golden Globe-utdeling, men den gang ei.

Duoen strålte hver for seg, og det var nok mange skuffede fotografer som hadde satset på det som kanskje kunne bli nattens høydepunkt for mange.

Likevel skal man ikke se bort fra at det kanskje dukker opp et bilde av duoen sammen i løpet av natten, i hvert fall i sosiale medier. Begge var som nevnt til stede under utdelingen, og i forkant ble Brad spurt om ikke han kunne la seg fotografere med 50-åringen.

- Jeg kommer til å møte Jen, hun er en god venn, svarte han lattermildt på spørsmålet fra Entertainment Tonight.

KLASSISK: Jennifer Aniston strålte i en svart kreasjon på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix
KLASSISK: Jennifer Aniston strålte i en svart kreasjon på den røde løperen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KJEKKAS: Brad Pitt på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix
KJEKKAS: Brad Pitt på den røde løperen natt til mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brad ble også spurt om hvorfor han ikke hadde med seg en date i natt, noe han ifølge Page Six svarte følgende på:

- Jeg hadde egentlig lyst til å ha med mamma, men jeg kunne ikke, for uansett hvem jeg står ved siden av så hevder folk at vi dater.

- Det hadde bare vært pinlig, spøkte han.

56-åringens uttalelser ble tatt godt imot i salen, og blant andre Jennifer Aniston kunne man se flire av eksens ord om eget datingliv.

Samtidig som mange håper at de to finner tilbake til hverandre, kan det ifølge flere utenlandske medier nå se ut til at Jennifer har funnet lykken på ny. Ifølge blant andre The Mirror feiret hun nyttår sammen med regissøren Will Speck (50), og de to ble også avbildet på en strand i Tulum sammen.

I tillegg har de to blitt avbildet sammen en rekke ganger i Los Angeles etter å ha vært på middag med flere felles venner.

Will har regissert en rekke filmer Jennifer har spilt i, blant andre «Office Christmas Party» og «The Switch», i henholdsvis 2016 og 2010.

NY FLØRT?: Jennifer og Will Speck i forbindelse med «The Switch»-premieren for ti år siden. Foto: NTB Scanpix
NY FLØRT?: Jennifer og Will Speck i forbindelse med «The Switch»-premieren for ti år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
PREMIERE: Her var Jennifer og Will på premieren til «Office Christmas Party» i 2016 Foto: NTB Scanpix
PREMIERE: Her var Jennifer og Will på premieren til «Office Christmas Party» i 2016 Foto: NTB Scanpix Vis mer

Åpen om skilsmissene

Jennifer Aniston har lagt to ekteskap bak seg i løpet av sitt snart 51 år lange liv. Ekteskapet til Brad Pitt var likevel det som fikk mest oppmerksomhet utad. Paret møttes i 1998 og giftet seg i et storslått bryllup to år senere.

På kort tid ble de blant Hollywoods mest populære par, og da de skilte seg i 2005, var det en sjokkert fanskare som satt igjen. Grunnen til skilsmissen skal ha vært at Pitt falt for Angelina Jolie (44), da de spilte sammen i filmen «Mr. & Mrs. Smith». Pitt giftet seg med Jolie i 2014, før ekteskapet endte i en bitter strid i 2016.

I 2018 uttalte 50-åringen seg om sine brutte ekteskap, og hun bærer visstnok ikke noe nag overfor eksene.

- Jeg føler ikke noe tomrom. Jeg gjør virkelig ikke det. Personlig synes jeg ekteskapene mine har vært veldig suksessfulle, fortalte hun til Elle.

Videre fortalte hun at partene ble enige om å sette seg selv og sin lykke foran et vanskelig ekteskap.

- Da de tok slutt, var det et valg som ble tatt fordi vi valgte å være lykkelige. Noen ganger eksisterer ikke lykke i ekteskapet lenger, delte hun den gang.

På fest hos eksen

Duoen skal senest i desember ha tilbragt tid sammen, den gang hjemme hos Jennifer i forbindelse med hennes årlige julefest. Brad skal sammen med rekke andre celebre gjester ha vært til stede hos ekskona, og kilder nær stjernene hevdet at 56-åringen var en av de siste til å forlate festen.

- Brad Pitt ankom Jennifer Anistons julefest litt over klokken 19.00 på lørdag. Han var blant de første som ankom, og den nest siste som dro hjem rundt klokken 23.00. Han var uformelt kledd i en mørk bomberjakke og en caps, og han ankom sammen med sin livvakt som ventet på ham i bilen, fortalte en kilde til Entertainment Tonight.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Også i februar i fjor ble de tidligere turtelduene gjenforent. Den gang på Jennifer Anistons storslåtte 50-årsfeiring ved Sunset Tower Hotel i Los Angeles.

Dette satte fart i nok et håp om at Jennifer og Brad vil finne tilbake til hverandre, og etter nattens uttalelse blir nok ikke håpet noe særlig mindre.

«Friends»-stjernen har tidligere også vært gift med skuespiller Justin Theroux (48), men duoen gikk hver til sitt i 2017, etter to års ekteskap.

LES OGSÅ: Dette har de aldri gjort før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer