Kommer til å miste synet helt

«True Blood»-stjerne Deborah Ann Wolls kjæreste blir gradvis blind.

VAMPYR: Deborah Ann Woll spiller vampyrjenta Jessica Hamby i den populære HBO-serien «True Blood». Her sammen med vampyrkollega Stephen Moyer. Foto: HBO/PLANET PHOTOS
VAMPYR: Deborah Ann Woll spiller vampyrjenta Jessica Hamby i den populære HBO-serien «True Blood». Her sammen med vampyrkollega Stephen Moyer. Foto: HBO/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «True Blood»-stjerne Deborah Ann Wolls (27) kjæreste E.J. Scott (36) kommer til å bli blind innen han har fylt 50.

For ni år siden fant han nemlig ut at han var arvelig belastet med øyesykdommen som på engelsk heter choroideremia, skriver People.
 
Nå har Scott begynt å løpe maraton, i håp om å samle inn penger til økt forskning av sykdommen. Målet er å løpe 12 maraton i 12 måneder i ulike stater i Amerika.

FÅ MED DEG DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV HER

Og «True Blood»-stjerna er stolt av kjæresten:

- Jeg synes han er modig som er så åpen om sykdommen. Jeg hadde aldri hørt om den før jeg møtte E.J., og jeg ble veldig rørt av hans historie. Han har opplevd mye negativt opp igjennom livet, men holder fremdeles motet oppe - og det gjør ham meget spesiell, forteller hun om sin kjære.

Paret møttes via en datingnettside, og da Scott, som er komiker, inviterte Wolls til å se et av hans stand up-show ble hun bergtatt. I dag har paret vært kjærester i over fem år.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: «True Blood»-paret ble tvillingforeldre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer