- Kommer til å kaste skjorta i mange år

Bjarne Brøndbo kommer ikke til å gi seg med å være Bjarne Brøndbo.

KASTER SKJORTA: Bjarne Brøndsbo vil fortsette å kaste skjorta på scenen når han føler for det. Her er han sammen med Katrine Moholt under innspilling av TV 2s Allsang på Grensen. Foto: Stella Pictures
KASTER SKJORTA: Bjarne Brøndsbo vil fortsette å kaste skjorta på scenen når han føler for det. Her er han sammen med Katrine Moholt under innspilling av TV 2s Allsang på Grensen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: D.D.E's vokalist og frontfigur Bjarne Brøndbo (47) har reist landet rundt og spilt i 20 år.

I et åpenhjertig intervju med Se og Hør, som er i salg nå, forteller Bjarne og kona Lise - som sønnene Tobias (16), Anders (19) og Espen (22) sammen - om utfordringene de har hatt med artistens mange reisedøgn. Men paret er også takknemlig for hva de har fått igjen for det.

- De siste årene har vi levd godt av artistlivet, men alle i bandet har andre jobber ved siden av, sier Bjarne, som selv har den daglige driften av bilopphoggeriet Bil1Din i Namsos.

Og han har ingen planer om å gi mindre til fansen, heller ikke med hensyn til signaturen med å kaste skjorta, som han har hatt i 20 år.

- Hvis det har vært en fantastisk kveld, så kaster jeg skjorta. Det kommer jeg til å gjøre i mange år fremover! forsikrer Bjarne Brøndbo overfor Se og Hør.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kastet klærne for å teste vennen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer