- Kommer til å gråte etterpå

Thomas «Finger'n» Gullestad stakk av med seieren i «Mitt Dansecrew».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det finale i dansekonkurransen «Mitt Dansecrew» på TV 2, hvor komiker Lisa Tønne (37) konkurrerte mot Thomas «Finger'n» Gullestad (34).

Det ble spektakulær showdans, og i tillegg fikk begge kjendiser med crew en stor utfordring hos dommerne. 

Mens Fingeren og Absence kjørte 30-talls stil, hadde Lisa og Juice valgt seg et mer moderne tema.

Vinneren måtte til slutt kåres og det var en hoppende glad Thomas Gullestad som gikk av med seieren.

- Det føles helt sykt deilig og jeg vet crewet kommer til å bruke pengene bra. Jeg kommer nok til å begynne å grine etterpå, og jeg skjønner at de som følger med blir rørt. Jeg skal feire med å danse mer, strålte han.

Stolt kone

Det var en stolt Jenny Skavlan som fulgte med fra salen på sin engasjerte ektemann. Da han til slutt gikk av med seieren, hylte hun av glede.

- Han vant, han vant. Jeg er så ekstremt stolt og dette viser at ekstremt hardt arbeid lønner seg og at det er det man må satse på. Nå skal vi feire med å ha FRI, sa en lettet Jenny til Seoghør.no

Thomas har vært med på å slå ut AUF-leder Eskil Pedersen, artist Lise Karlsnes, blogger Sophie Elise Isaksen, NRK Super-programleder Markus Bailey, TV 2 sporten-anker Susanne Furøy Wergeland og artist Sandra Lyng Haugen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer