- Kommer til å gråte etterpå

Thomas «Finger'n» Gullestad stakk av med seieren i «Mitt Dansecrew».

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag kveld var det finale i dansekonkurransen «Mitt Dansecrew» på TV 2, hvor komiker Lisa Tønne (37) konkurrerte mot Thomas «Finger'n» Gullestad (34).

Det ble spektakulær showdans, og i tillegg fikk begge kjendiser med crew en stor utfordring hos dommerne. 

Mens Fingeren og Absence kjørte 30-talls stil, hadde Lisa og Juice valgt seg et mer moderne tema.

Vinneren måtte til slutt kåres og det var en hoppende glad Thomas Gullestad som gikk av med seieren.

- Det føles helt sykt deilig og jeg vet crewet kommer til å bruke pengene bra. Jeg kommer nok til å begynne å grine etterpå, og jeg skjønner at de som følger med blir rørt. Jeg skal feire med å danse mer, strålte han.

VANT: En stolt Thomas Gullestad med sjekken i hånda. Foto: TV 2
VANT: En stolt Thomas Gullestad med sjekken i hånda. Foto: TV 2 Vis mer

Stolt kone

Det var en stolt Jenny Skavlan som fulgte med fra salen på sin engasjerte ektemann. Da han til slutt gikk av med seieren, hylte hun av glede.

- Han vant, han vant. Jeg er så ekstremt stolt og dette viser at ekstremt hardt arbeid lønner seg og at det er det man må satse på. Nå skal vi feire med å ha FRI, sa en lettet Jenny til Seoghør.no

Thomas har vært med på å slå ut AUF-leder Eskil Pedersen, artist Lise Karlsnes, blogger Sophie Elise Isaksen, NRK Super-programleder Markus Bailey, TV 2 sporten-anker Susanne Furøy Wergeland og artist Sandra Lyng Haugen.

Skadet seg

HVILER UT I RULLESTOL: Thomas Gullestad trosser smertene i foten for å gi alt i «Mitt dansecrew»-finalen.  Foto: Se og Hør
HVILER UT I RULLESTOL: Thomas Gullestad trosser smertene i foten for å gi alt i «Mitt dansecrew»-finalen. Foto: Se og Hør Vis mer

Tidligere i konkurransen gikk det galt for "Finger'n" under en øving, og artisten fryktet for både semifinale og finale.

Etter skaden har han belastet foten minst mulig mellom dansetreningene for å være klar til dyst når det gjelder.

Til Seoghør.no sier Thomas at han  fryktet danseeventyret var over da han hørte det smalt i foten.

- Akkurat da jeg gikk opp, skulle danserne ta meg i mot, men det gikk ikke. Da jeg falt fikk jeg all vekten på den ene foten. Smerten var en ting, men jeg fryktet at jeg ville miste semifinalen og dermed finalen.

En tydelig stolt kone, la ut dette bildet av Thomas før finalen gikk av stabelen:

LES OGSÅ: Thomas Gullestad har skadet foten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer