Hedvig Sophie Glestad:

- Kommer til å gjøre dritvondt

Reality-eksene deler detaljer fra singeltilværelsen.

EKSER OG KOLLEGAER: David Eriksen og Hedvig Sophie er fremdeles kollegaer, til tross for bruddet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
EKSER OG KOLLEGAER: David Eriksen og Hedvig Sophie er fremdeles kollegaer, til tross for bruddet. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I realityserien «Alle elsker David» har seerne fått et innblikk i hverdagen til kjendismanager David Eriksen (54), samboeren og influenser Hedvig Sophie Glestad (30), og Eriksens to barn, Andrea Zeline Eriksen (26) og Lucas Zedine Eriksen (20).

I serien har man vitnet oppturer og nedturer. Etter en periode med bruddrykter rundt stjerneparet, ble bruddet et faktum i slutten av april.

Når Se og Hør møter eksparet på pressedagen til realityseriens tredje sesong, åpner de seg om tilværelsen som singel.

BRUDD, FORHOLD OG SAMBOERSKAP: 15 unge mennesker søkte kjærlighet i datingprogrammet «Love IRL» - slik gikk det. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Sårt i starten

Både Glestad og Eriksen er åpne om at det ikke var bare-bare å stå midt i et brudd og TV-innspilling. Nå har imidlertid realityprofilene vært single i over et halvt år, og de har blitt vant til hverdagen som singel.

De understreker likevel at ingen av dem har en spesiell person i kikkerten.

- Det kan jeg si med hånden på hjertet, det er ikke et navn på blokka som er aktuelt. Det har vært noen få dater og jeg prøver å bli kjent med noen, men jeg synes dating er vanskelig, innrømmer Eriksen.

Glestad er enig i at det ikke er så lett å date.

- Det å sitte på date og bli kjent med noen...nei. Jeg har vært på én halvveis date liksom.

NY LEILIGHET: Vi tok en prat med Emilie Nereng om tiden etter bruddet og den nye leiligheten. Reporter: Katrine Bjelke. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

En ting Glestad setter pris på med singeltilværelsen, er å kunne gjøre hva hun vil, når hun vil.

- Så har det vært deilig å ikke få kjeft når man roter. Men akkurat i starten var det sårt, men også litt godt å kunne være for seg selv.

- Er du åpen for å date nå da?

- Jeg har egentlig ikke lyst til det i det hele tatt, men jeg er en kjærestejente, så jeg har på en måte lyst til å møte noen. Men jeg tror jeg har veldig godt av å være singel, så jeg håper jeg blir singel lenge. Men det er rart å vente et år med å date noen, så jeg vet ikke, sier 30-åringen.

- Rart å se eksen sin med en annen

Til tross for at forholdet ikke funket mellom TV-stjernene, har de klart å bevare et godt vennskap.

- Hvordan blir det når én av dere får dere ny kjæreste?

BRUDD: I mai kunne «Ex on the Beach»-profil Amanda Kjellevoll og «The Voice»-stjernen Natan Dagur røpe at de skulle bli samboere. Men nå har ting tatt en brå vending. Reporter: Kine Falch. Video: Madeleine Liereng Vis mer

- Så lenge vi er ærlige med hverandre, fordi vi har så mye med hverandre å gjøre. Så vet man det, så slipper man å bli tatt på senga, forklarer Glestad, og fortsetter:

- Det er uansett rart å se eksen sin med en annen.

Eriksen forteller at han kjapt kommer til å akseptere det, men:

- Det kommer til å gjøre dritvondt. Men jeg er ganske flink til å omstille meg, det går fort bra.

Han tror imidlertid det kan bli en utfordring å bevare den samme nære relasjonen som eksparet har i dag.

Eriksen har i tillegg et godt forhold til ekskona Brita Johansen, og kan fortelle at han både har invitert Johansen og Glestad til å feire jul.

- Det kan hende den nye dama eller typen synes det er «too much». Hvor stor «extended family» trenger man!

LES OGSÅ: - Behandlet deg som dritt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer