Victoria Beckham:

- Kommer til å føle meg utenfor

Victoria Beckham røper at hun skal være blant publikum når hennes eget band gjør comeback.

SKAL SE PÅ: Victoria Beckham røper at hun skal være til stede da «Spice Girls»-jentene gjør comeback. Foto: NTB Scanpix
SKAL SE PÅ: Victoria Beckham røper at hun skal være til stede da «Spice Girls»-jentene gjør comeback. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var full jubel blant «Spice Girls»-fansen da jentegruppa, som hadde sin storhetstid på slutten av 90-tallet, i november kunne bekrefte at de gjør comeback.

Likevel var det én ting som satte en bremser for gledesjubelen. Samtidig ble det nemlig kjent at «Posh Spice»-medlemmet, Victoria Beckham (44), hadde valgt å ikke ta del i gjenforeningen.

I en pressemelding ble det kjent at Victoria, som utvilsomt er den i gruppa som er mest populær i 2019, ikke blir med på turneen «på grunn av sine forretningsforpliktelser.

Kommer til showet

I et nylig intervju med avisen The Guardian kommer det nå frem at Victoria har store planer om å få med seg showet, uten å være på scenen.

- Jeg er veldig spent på comebacket. Jeg kommer til å følge meg utenfor når jeg er der, og de er på scenen. En del av meg kommer alltid til å være en del av «Spice Girls», selv etter alle disse årene, sier hun til avisen.

Det var på Twitter at «Spice Girls» avslørte at de skulle gjenforenes igjen.

- Siste spice-nytt...billetter er i salg på lørdag, skrev de fire bandmedlemmene Melanie Chisholm «Sporty Spice» (45) Melanie Brown «Scary Spice» (43), Emma Bunton «Baby Spice» (42) og Geri Halliwell «Ginger Spice» (46) til en videosnutt der de avslørte comebacket.

Rykter

Allerede i februar i fjor, slapp bandet flere hint om at et mulig comeback var i vente. Blant annet delte Victoria et bilde av bandet på Instagram.

Til tross for at de fire bandmedlemmene så tilsynelatende tilfreds ut i hverandres selskap, hevdet blant annet Mirror at gjenforeningen ikke gikk helt på skinner.

De skrev den gang at gruppen var splittet, da Victoria og Geri visstnok skal ha kranglet om å være nummer én i gruppen.

Victoria krevde angivelig full kontroll, og skal til og med ha ansatt sin personlige pressesekretær til å håndtere saken. Kilder fortalte til nettstedet den gang at Victoria skal ha hatt overtaket, ettersom hun skal ha vært imot en gjenforening svært lenge.

Saken fortsetter nedenfor.

- Geri ønsker å være en dominant stemme, men siden Victoria var så imot å gjenforenes, har maktbalansen skiftet i hennes favør, fortalte en kilde.

- Med Victoria i førersetet har det allerede oppstått problemer mellom noen av jentene. Veien fremover kan bli veldig humpete, sa kilden.

Selv har verken Victoria eller Geri kommentert intrigeryktene.

Fire år på topp

Spice Girls ble dannet i 1994 da produsenten Bob Herbert bestemte seg for å lage en jentegruppe. Gruppen slo gjennom i juli 1996 med låten «Wannabe».

Låten gikk sin seiersgang verden rundt, og gjorde jentene verdensberømte.

De kommende årene fortsatte Spice Girls å gjøre suksess med blant annet debutalbumet «Spice» (1996), filmen «Spice World - the movie» (1997) og en egen verdensturné i 1998.

I april 1998 begynte imidlertid idyllen å slå sprekker. Mel C fortalte i et intervju at bandet begynte å gå lei, og ryktene om at Spice Girls skulle splittes startet umiddelbart.

GERI OM HVORFOR HUN SLUTTET: Geri Halliwell gjestet Skavlan. Her snakket hun ut om hvorfor hun forlot den ikoniske jentegruppa Spice Girls. Video: NRK Vis mer Vis mer

Jentene kalte inn til pressekonferanse for å avkrefte ryktene, men måneden etter fortsatte dramaet da jentene røk sammen i en krangel i Helsingfors. Samtidig hadde Geri et møte med TV-mannen Chris Evans bak de andres rygg.

Geri nektet så å være med i et TV-show på BBC - og dukket heller ikke opp i Oslo til de to konsertene. De fem var blitt til fire.

LES OGSÅ: Fikk massiv respons etter dating-utsagn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer