P3 Gull:

- Kommer til å bli tidenes fest

Lørdag kveld avholdes årets musikkfest.

- Kommer til å bli tidenes fest
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Se og Hør): Lørdag kveld er det endelig duket for en real musikkfest når den årlige P3 Gull-utdelingen går i gang på H3 Arena på Fornebu.

Musikkfesten skal ledes av komikerne Annika Momrak (23) og Lars Berrum (36), og Emilie Nicolas (35) er blant de som skal opptre. Flere priser skal deles ut, men den gjeveste er nok P3-prisen, som går til en artist, et band eller en produsent som har betydd mye for publikum.

Flere av landets største musikkprofiler og andre kjente fjes strømmer derfor i retning den røde løperen, og blant de oppmøtte finner vi Emilie Nicolas (35).

- Forventingene til kvelden er fine, gleder meg, sier Nicolas.

Nicolas skal opptre under årets P3 Gull.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

P3 gull ledes i år av Annika Momrak og Lars Berrum. Før sending, sier det ferske programlederparet at generalprøvene virkelig har innfridd, og at de nå gleder seg til å ta fatt på det ærefulle oppdraget.

HINTER OM KJÆRESTE: Artisten Adrian Sellevoll hinte om at han fått seg kjæreste. Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Thea Hope. Vis mer

- Det blir ordentlig fett. Vi gleder oss, og snakker ofte om det - det er jo artistene som spiller mellom våre innslag som løfter dette, sier Momrak før showstart.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

P3-morgen programlederne Karsten Blomvik og Adelina Ibishi møter opp sammen på den røde løperen.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Forventningene er skyhøye, rett og slett fordi vi er P3-morgen og vi vekker folk med den musikken som skal hylles og feires i kveld, sier Ibishi og legger til:

- Det er så mange nye artister i år som har prega alle nominasjonene. Som Undergrunn og Ballinciaga. Artister og grupper som man har tatt folket med storm. Kanskje Karpe skjelver litt i buksene.

AVSTANDSFORHOLD: Slik takler Kygo og Victoria Nadine avstandsforholdet. Video: Jenny Emilie Aas. Reporter: Thea Hope Vis mer

Blomvik sine forventninger er også høye for kvelden.

- Det er publikum i år, sikkelig mye publikum. Det blir veldig gøy, jeg er veldig spent på hvem som vinner priser.

Skal svinge seg

Maria Stavang og samboer Magnus Devold er også blant de som har tatt turen til H3 arena denne lørdagen. De forteller til Se og Hør at de gjerne er de som svinger seg i festlige lag.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Jeg er den som danser på fest, mens Magnus holder vesken. Han blir veldig stolt når jeg danser stygt, sier Stavang.

Devold på sin side, forteller til Se og Hør at han ikke er like selvsikker på dansegulvet som samboeren.

- Jeg er ofte litt redd for å danse, da jeg er så høy. Jeg føler meg så synlig. Ikke er jeg noe god heller, og det er jeg redd andre skal legge merke til.

Forventer ikke pris

En selvskreven gjest på listen, er artisten Ramon. Han er nominert i to kategorier under årets prisutdeling. Selv om forventningene til kvelden er høye, er han forberedt på at han ikke stikker av med pris under årets begivenhet.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Forventer ingen priser, dessverre. Alle de nominerte fortjener det, og jeg er så glad - tenk at jeg er nominert med disse menneskene! Jeg har ikke forberedt en tale, så jeg må nesten bare ta det når det kommer. Men jeg kommer jo bare til å grine.

Nominert til årets gjennombrudd

Amanda Tennfjord, som også er nominert, har heller ikke forberedt noe tale dersom hun skulle stikke av med pris under det gjeve arrangementet.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- En nominasjon er jo creds - det er jo kult. Jeg tror jo ikke at jeg vinner, men jeg syns det er gøy å være her. Skulle jeg vinne, tror jeg at jeg reagerer med sjokk. Jeg tror ikke det blir å skje, det er så mange flinke her, sa Tennfjord ydmykt på den røde løperen.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Vi har jo forventninger om å kose oss, og jeg håper at Annika og Lars leverer som bare det., sa Marta Leivestad da hun ankom Fornebu. Som sin pluss èn, hadde hun med seg influenser Malin Nesvoll.

Når Leivestad får spørsmål om hvordan det blir å se sin tidligere kollega Momrak på scenen, svarer Leivestad

- Jeg syns det er rørende. Hun er akkurat der hun skal stå, og hun kommer til å mestre det.

Skal dele ut pris

En av de som skal dele ut pris under årets P3 gull, er artisten Sigrid. Hun sier til Se og Hør at hun gleder seg stort til å ta fatt på oppdraget.

- Jeg gleder meg - jeg skal jo dele ut pris for årets gjennombrudd, og jeg syns det er skikkelig stas å være her.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

Sigrid har nylig avsluttet turnèen sin, og forteller til Se og Hør at det er travelt for tiden, men at 2022 har vært et år utenom det vanlige, der hun også vant en EMA for «Best Nordic Act».

KREFTFRI: Morten Hegseth kom på Elle-gallaen rett fra legebesøk og forteller hvorfor. Reporter: Jenny Emilie Aas. Video: Celina Morken. Vis mer

- 2022 har vært helt rått. Jeg har vært på turnè uten stopp. Jeg var på Dublin arena for to dager siden - jeg er rett og slett supertakknemlig.

Svarer på kjærestespørsmål

Mikkel Christiansen, bedre kjent som Mio i DJ duoen Broiler var også tilstede under kveldens musikkarrangement.

Christiansen avslørte nylig at han hadde funnet lykken på nytt, men sier til Se og Hørs reporter at paret ikke har planer om å bli samboere med det første

- Det går bra, men det blir ikke noe samboerskap enda. Jeg jobber jo hjemmefra, så jeg tror ikke det er lurt at vi går oppå hverandre hele tiden heller.

- Kommer til å bli tidenes fest

Sondre Justad dukket også opp på den røde løperen. Artisten har nylig gjennomført to konserter i Oslo spektrum, og sier til Se og Hør at det er noe av det største han har opplevd.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Det kommer til å ta lang tid å fordøye. Det var så mektig, og en utrolig følelsladet sal - jeg tror kanskje det var det? At det var en helt annen varme blant publikum.

KJÆRESTE: Under Sondre Justads konsert i Oslo spektrum dukker artistens kjæreste opp på scenen for å være med på låta «Befri mæ». Video: Martine Johansen Vis mer

Justad, som også har vært på P3 gull ved flere anledninger, sier til Se og Hør at han ikke har opplevd at det har vært så elektrisk og kaotisk på P3 gull før.

- Jeg tror dette kommer til å bli tidenes fest!

I anledning tiårsjubileumet, var det også en selvfølgelighet at Andreas «Tix» Haukeland var å se blant forsamlingen.

Foto: Shad Madian
Foto: Shad Madian Vis mer

- Det blir norsk hangar-fest på sitt beste. Dersom du ikke vet hva det betyr, så betyr det mange festlige kjendiser i en hangar - og det regner, så ingen kommer til å gå ut.

- Har ikke tid til fest.

En av de som var usikker på om hun hadde tid til å være på kveldens prisutdeling, var Victoria Nadine.

MYSTISK DAME: Andreas «Tix» Haukeland har vært i Barcelona den siste tiden, og observante følgere har lagt merke til en mystisk brunette som har hengt med «Tix». Vi har selvsagt spurt. Video: Rød Løper Vis mer

- Det skjer så mye i livet nå, at det å gå på fest nå.. nei, jeg har egentlig ikke tid, men ikveld skal jeg kose meg.

LES OGSÅ: - Kan gå til helvete

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer