Caroline Nitter:

– Kommer til å bli større

Influenseren har stor tro på at årets begivenhet vil toppe fjorårets.

FESTKLAR: Caroline Nitter gleder seg til høstens prisutdeling. Foto: Morten Eik/ Se og Hør
FESTKLAR: Caroline Nitter gleder seg til høstens prisutdeling. Foto: Morten Eik/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Influenser og TV-personlighet Caroline Nitter (24) har hatt en kometkarriere etter at hun deltok i realityprogrammet «Ex on the beach» i 2020 – et program hun også returnerte til i 2022, sammen med sin daværende kjæreste Cristian Brennhovd (23).

I etterkant av deltakelsen, har hun medvirket i ulike realityprogrammer og podkaster, og er nå høyaktuell som deltaker i den kommende sesongen av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Når Se og Hør Reality Awards møter henne tidligere denne sommeren, kan hun fortelle at hun gleder seg til årets arrangement - samtidig som hun avslører at hun ikke håper på å havne på nominasjonslistene for sine deltakelser i året som har gått.

– Jeg tror årets Reality Awards blir enda større, enda bedre og enda morsommere enn det det var i fjor. Jeg gleder meg veldig – både til å se hvem som vinner, og til selve festen etterpå, kan Nitter fortelle.

Høy sjokkfaktor

Under fjorårets arrangement sto 24-åringen og hennes daværende kjæreste for den største sjokkfaktoren – og det før selve prisutdelingen hadde startet. Skal vi tro Nitter, er den noe det er fult mulig å toppe under høstens arrangement.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer