Hedvig Sophie Glestad:

- Kommer sterkere tilbake

Hedvig Sophie Glestad åpner opp om tiden etter bruddet.

BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at paret hadde gått fra hverandre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
BRUDD: Tidligere denne måneden ble det kjent at paret hadde gått fra hverandre. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Forrige uke ble det kjent at kjendismanager David Eriksen (54) og Hedvig Sophie Glestad (30) hadde gått fra hverandre. Nyheten ble bekreftet av paret på Instagram.

Førstnevnte var nylig aktuell med TV 2-serien «Alle elsker David», som gir det norske folk et innblikk både i tilværelsen hans som manager for store profiler, og i privatlivet. Her har man også fått se både opp- og nedturer i forholdet til ekskjæresten Glestad.

På Instagram forteller hun nå om responsen hun har mottatt etter bruddet.

- Mye oppi hodet mitt

Da bruddnyheten kom delte paret et innlegg på sine respektive Instagram-profiler, og her skrev 30-åringen at det var på tide å lette på sløret.

«Ville bare finne litt ut av ting og holde det for oss selv før vi delte det (...) Vi bekrefter at det er brudd og har gått hvert for oss.. det er veldig trist og vondt.. men det riktige valget for oss nå», skrev Glestad den gang, og utdypet videre med at paret gikk fra hverandre som venner.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

På en fersk Instagram Story er imidlertid 30-åringen ærlig om tiden i kjølvannet av bruddet.

«Hei dere... Kanskje vært litt stillere enn før... men kommer sterkere tilbake», skriver Glestad innledningvis.

TAKKNEMLIG: Hedvig Sophie Glestad takker følgerne for støtten hun har mottatt. Foto: Skjermdump/Instagram
TAKKNEMLIG: Hedvig Sophie Glestad takker følgerne for støtten hun har mottatt. Foto: Skjermdump/Instagram Vis mer

Videre legger hun ikke skjul på takknemligheten overfor følgerne sine, og benytter samtidig muligheten til å takke for støtten hun har mottatt.

«Jeg vil bare si takk!! Tusen hjertelig takk for alle fine meldinger og kommentarer jeg har fått den siste uken. Jeg har ikke svart så mange fordi det har vært så mye oppi hodet mitt, men vit at jeg setter veldig stor pris på det!», skriver hun videre, og legger til:

PIKANT: David Eriksen og kjæresten Hedvig poserte i en hotellseng i Ibiza. Det ble det kunst av - men ikke alle får se. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

«Dere er gode som varmer hjertet mitt litt på kjipe dager. Natti», skriver hun avslutningsvis.

Se og Hør har forsøkt å kontakte Glestad for kommentar, foreløpig uten hell.

Brudd

Eriksen på sin side innledet innlegget om bruddet med å skrive at de i løpet av to sesonger av «Alle elsker David» har delt hverdagen på godt og vondt, og at det å vise alle deler av livet har vært en viktig faktor.

«Det skal vi fortsette med, og det er det vi også vil gjøre nå. Hedvig og jeg bekrefter at det er slutt mellom oss og at vi har flyttet fra hverandre», skrev 54-åringen.

Videre fortalte han at det gjør vondt for dem og familiene deres, men at det var det riktige valget.

Kjendismanageren har flere store, norske navn i stallen, og har tidligere arbeidet med blant annet Lindsay Lohan (34), Jessica Simpson (40) og Sheryl Crow (59).

LES OGSÅ: Dette har aldri skjedd før

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer