«Paradise»:

- Kommer ny sesong

En ny innspillingsrunde skal være rett rundt hjørnet.

«PARADISE»: Deltakerne fra den første sesongen av «Paradise», som gikk på TV sommeren 2022. Foto: Viaplay
«PARADISE»: Deltakerne fra den første sesongen av «Paradise», som gikk på TV sommeren 2022. Foto: Viaplay Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Et halvt år etter første sesong av «Paradise», den nye versjonen av skandaleprogrammet «Paradise Hotel», rullet over norske TV-skjermer, kan flere medier, deriblant Nettavisen, erfare at det er planlagt en tredje sesong.

I den nye versjonen er den tidligere programlederen Triana Iglesias (40) byttet ut med Andreas «Tix» Haukeland (29), og det var generelt mindre fokus på fest, drama og krangling.

Det skal imidlertid ikke ha falt i like god jord blant seerne, og overfor Nettavisen har flere av deltakerne uttalt at de opplever seerne som misfornøyde og skuffet.

Likevel skal det nå være klart for innspilling av en tredje sesong, allerede før sesong to rulles ut. Viaplay Group, som står bak «Paradise», skal være i gang med å caste deltakere til en ny sesong og «sikre kilder innad i produksjonen» skal ha bekreftet at innspillingen straks går i gang, skriver Nettavisen.

Sesong to kommer trolig på TV på nyåret, men Viaplay har fortsatt til gode å bekrefte Nettavisens informasjon. Tidligere har de heller ikke ville sagt noe om hvor mange som så første sesong.

- Det er viktig å nevne at det også er andre ting enn bare seertall som er et suksessmål i bransjen. Det nye «Paradise»-konseptet passer godt inn på Viaplays plattform og matcher de ambisjoner vi har for vårt serietilbud, har programsjef i Viaplay Group, Christian Meinseth, tidligere uttalt til nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer