Motepolitiet:

Kommer med stikk til Markus

Tone Damli er første gjest i «Motepolitiet Live».

FØRSTE GJEST: Her der første episode av Motepolitiet Live med Jan Thomas! Første gjest er Tone Damli. Video: Jenny Emilie Aas/Dennis Appelong/Håvard Bjørnerem/Se og Hør. Vis mer
Publisert

TV-profil og kjendisstylist Jan Thomas (56) har vært Se og Hørs eget motepoliti i en årrekke, og er ikke fremmed for å kaste terning på kjendiser som både har best og verst antrekk.

Nå kan Se og Hør avsløre det splitter nye konseptet «Motepolitiet Live» med Jan Thomas i spissen. Søndag er det duket for premiere på programmet, og den første gjesten som er invitert er ingen ringere enn artist Tone Damli (34).

Med stikk til kjæresten

I den anledning dukket artisten opp i en lang kremhvit kjole med små blomsterdetaljer, som kunne likne på en brudekjole. Antrekket ble også lagt ut på hennes egen Instagram-profil.

Der hintet hun trolig om at hun i nærmeste fremtid gjerne ønsker seg en ring på fingeren.

«Det nærmeste jeg har vært en brud», skrev hun under bildet, samtidig som hun kom med et lite stikk til samboer og kjæreste Markus Foss (40), som hun har vært sammen med siden 2013.

Det nye konseptet «Motepolitiet Live» går ut på at Jan Thomas og gjestene mimrer tilbake i tid og går gjennom deres reise innen klær, sminke og hår opp gjennom tidene.

«Butterfly»-sangeren entret rampelyset i 2005 under sin «Idol»-deltakelse, og har siden rukket å bli en av landets største kjendiser. Med det har hun også blitt godt vant til å få tilbakemeldinger på antrekkene sine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer