Shakira:

Kommer med stikk mot eksens flamme

- Finnes en spesiell plass i helvete.

BRUDD: Det blir spekulert på om det var utroskap som førte til brudd mellom Shakira og Piqué. Foto: Loic Venance/AFP/NTB
BRUDD: Det blir spekulert på om det var utroskap som førte til brudd mellom Shakira og Piqué. Foto: Loic Venance/AFP/NTB Vis mer
Publisert

I fjor gikk det trolig sjokkbølger gjennom Hollywood da det ble kjent at fotballspiller Gerard Piqué (36) og popikonet Shakira (46) hadde gjort det slutt etter tolv år sammen.

Paret har sønnene Milan (10) og Sasha (8) sammen.

Årsaken til bruddet skal ha vært at Shakira tok Piqué på fersken med en annen kvinne. Dette førte til at popstjernen kastet fotballstjernen ut av deres felles hjem.

Nå sender sangeren angivelig stikk mot eksens nye flørt.

Cristian Brennhovd forteller hva som er status mellom han og den svenske influenseren Paulina «Paow» Danielsson. Video: Thea Hope Vis mer

- Følelsesmessig avhengig

I et ferskt intervju med meksikanske Canal Estrellas, gjengitt av Page Six, sender stjernen angivelig en beskjed til eksens nye romanse.

- Det finnes en spesiell plass i helvete for kvinner som ikke støtter andre kvinner, sier «Hips Don’t Lie»-sangeren i intervjuet.

Det har lenge blitt spekulert på om Piqué bedro sangeren med Clara Chia Marti (23), og fotballspilleren delte nylig et bilde av de to på Instagram.

- Jeg har alltid vært ganske følelsesmessig avhengig av menn jeg har forelsket meg i, deler hun åpenhjertig i intervjuet, og legger til at kvinner som kjemper mot problemer i livet blir sterkere.

- Den styrken kommer etter å ha opplevd et vondt tap, ved å akseptere det, og tolerere frustrasjon og forståelsen for at vi ikke alltid får det som vi vil i livet. Det er drømmer som er knust, og du må plukke opp de små bitene fra bakken og samle deg igjen.

INNRØMMER: Marna Haugen innrømmer at hun er redd for menn, men at hun nå tester ut dating igjen etter bruddet. Bloggerne vises på TV 2 Play /TV 2 Livsstil. Video: TV 2 / Rød Løper. Reporter: Kine Falch. Vis mer

Slo tilbake

Shakira skapte rabalder i musikkverden da hun slapp singelen «Bzrp Music Sessions, Vol. 53» tidligere i år. I diss-sangen - et samarbeid med den argentinske produsenten og DJ-en Bizarrap – synger Shakira – oversatt til norsk:

«Jeg er verdt to 22-åringer», og legger til:

«Du byttet en Ferrari med en [Renault] Twingo/Du byttet en Rolex for en Casio».

HJERTEKNUST: I det spanske Netflix-programmet «Love Never Lies» får deltaker Sara se kjæresten sin Guillem være intim med en annen kvinne, og velger å ta hevn etter en hjerteskjærende reaksjon. Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

Marti har tilsynelatende ikke uttalt seg om Shakiras låt eller det nye intervjuet, men Pique har derimot tidligere slått tilbake med referanser til eksens låt.

I en videostream på YouTube hevdet han at syver-ligaen hans Kings’s League hadde inngått en sponsoravtale med Casio. Samtidig ville han dele han ut to klokker, formidlet han i sendingen. I det han viser fram ei Casio-klokke på håndleddet sier han:

«Casio har sendt oss armbåndsur. Vi har landet en sponsoravtale med Casio.»

I en ny melding la Pique så til at «denne klokken vil vare livet ut».

KONGELIG: Utroskapsskandalen knyttet til grevinne Alexandra har skapt furore i Danmark. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug. Foto: Facebook/Det danske kongehus, Instagram/@denmarkinfrance, Dan Mariegaard. Vis mer

LES OGSÅ: - Tiltrekker meg gifte menn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer