Lamar Odom:

Kommer med stikk mot eksen

Sammenligner Kardashian-søsteren med anerkjent skuespiller.

SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i fem år. Nå kommer sistnevnte med stikk mot ekskona. Foto: Evan Agostini/AP/NTB
SKILT: Khloé Kardashian og Lamar Odom var gift i fem år. Nå kommer sistnevnte med stikk mot ekskona. Foto: Evan Agostini/AP/NTB Vis mer
Publisert

Lamar Odom (42) sparte ikke på kruttet da han snakket om ekskona Khloé Kardashian (38) i et nytt intervju med Page Six.

Odom, som var gift med Kardashian-søsteren fra 2009 til 2016, ble nemlig spurt om hvem av ekskjærestene sine han ville valgt å bli sammen med på nytt.

Basketballstjernen valgte å svare skuespiller Taraji P. Henson (51), som han datet året før han møtte Kardashian.

- Jeg elsker Taraji. Det er en kjærlighetsting. Det handler om hvem man elsker. Taraji er en kul jente (...) Så kanskje jeg hadde prøvd meg på henne igjen, svarte Odom.

«THE KARDASHIANS»: Kardashian-familien har fått mye kritikk etter premieren på deres nye serie, og det er spesielt én detalj som har skapt reaksjoner. Video: Disney+ / Youtube. Reporter: Anna Celine Hanisch. Vis mer

42-åringen sendte også et lite stikk mot ekskona da han sammenlignet henne med den Oscar-nominerte skuespilleren:

- Jeg tror forskjellen mellom Taraji og Khloé er hvordan de har vokst opp. Oppveksten gjør at folk blir annerledes og påvirker hvordan de tenker. Jeg tror Taraji er flinkere i det hun gjør som skuespiller sammenlignet med hva Khloé gjør.

Kardashian har foreløpig ikke kommentertert eksmannens uttalelser.

Havnet i koma av overdose

Odom og Kardashian giftet seg én måned etter at de møttes, og hadde et svært turbulent forhold.

I tillegg til å vise frem forholdet sitt i serien «Keeping Up With the Kardashians», fikk de senere en egen serie med navnet «Khloé og Lamar».

PRIVATFLY: Kim Kardashian viser frem det nye privatflyet sitt til en svimlende sum på «The Kardashian». Video: Jenny Emilie Aas/Reality Awards Vis mer

Selv om paret gjorde det slutt i 2013, ble ikke skilsmissen ferdigstilt før hele tre år senere. I 2015 havnet Odom i koma etter at han nesten døde av en overdose, og tross bruddet sto Kardashian ved hans side.

- Jeg savner henne så utrolig mye. Jeg skulle ønske at jeg kunne skru tiden tilbake, fortalte Odom tidligere i år, og la til at ekskona alltid vil ha en spesiell plass i hjertet hans.

LES OGSÅ: - Uroen og redselen gjør meg gal

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer