Hollywood-stjerne om Tom Cruise:

Kommer med stikk: - Han er irrelevant

Ikke alle mener superstjernen er like hot om dagen.

INGEN RESPEKT: I et intervju med «Piers Morgan Uncensored» langer skuespiller Mickey Rourke (69) ut mot kollega Tom Cruise (60). Video: Talk TV Vis mer
Publisert

Superstjernen Tom Cruise (60) har vært et av de heiteste navnene i Hollywood i flere tiår.

60-åringen har spilt i en rekke filmer, og han fikk sitt gjennombrudd med hovedrollen i filmen «Risky Business» fra 1983. Siden har han hatt stor suksess med blant annet filmer som «Top Gun», «Jerry Maguire», «American Made» og «Mission Impossible»-serien.

Actionhelt

Cruise kaprer ofte actionhelt-roller, og han er kjent for å gjøre sine egne stunts. Det har han også gjort her til lands.

I «Mission: Impossible - Fallout» fra 2018 kan man blant annet se skuespilleren klamre seg fast til Preikestolen. Om motorsykkelstuntet Cruise utførte på Stranda blir å se i oppfølgeren er enda uvisst, da premieren på filmen er utsatt til neste år.

I den megapopulære filmen «Top Gun» fra 1986 spiller Cruise hovedrollen som piloten Pete «Maverick» Mitchell. I år kom oppfølgeren «Top Gun: Maverick», som har oppnådd stor suksess, både med tanke på seertall og anmeldelser. Dagbladets anmelder trillet en sekser på terningen.

Ikke imponert

Men ikke alle er like imponert over Tom Cruises karriere. I et intervju med «Piers Morgan Uncensored», gjengitt av Independent, sier skuespiller og tidligere bokser Mickey Rourke (69), at han ikke respekterer Hollywood-stjernas arbeid.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer