Ashton Kutcher og Mila Kunis:

Kommer med oppsiktsvekkende uttalelse

- Ser vi at barna er skitne, så gjør vi dem rene. Om ikke, er det ikke noe poeng, mener stjerneparet.

SNAKKER UT: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
SNAKKER UT: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Ashton Kutcher (43) og Mila Kunis (37) utgjør et av verdens mest berømte ektepar. Men i motsetning til mange av kollegene i skuespillerbransjen er det lite drama og skriverier rundt duoen, som de siste årene har vernet godt om privatlivet.

Paret, som møtte hverandre allerede som tenåringer i serien «That 70's Show», giftet seg i 2015, og har i dag de to barna Wyatt (6) og Dimitri (4).

«Forferdelig hud»

Nå letter imidlertid paret litt på sløret. I den nyeste episoden av Dax Shepards podkast «Armchair Expert» forteller de nemlig at de sparer mye penger på noe så elementært som såpe.

Utsagnene har torsdag vekket oppsikt og blitt heftig omtalt i amerikanske medier, deriblant Huffington Post.

I podkasten avslører Kunis at hun har måttet takle en «forferdelig hud» hele sitt liv, at hun har fått medisiner for det, men at de ikke tok knekken på alle kvisene hun har måttet hanskes med.

Det endret seg derimot da hun fikk barn, på grunn av hormonelle forandringer, ifølge henne selv.

- Vasker bare armulene og skrittet

Så: I podkasten blir samtalen dreiet inn på dusjing og bading. Det skjer fordi Shepard sier at han har prøvd å overbevise sin kollega Monica Padman om at hun må slutte å vaske hele kroppen sin med såpe hver dag, siden det kan skade mer enn det gjør godt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer