Ashton Kutcher og Mila Kunis:

Kommer med oppsiktsvekkende uttalelse

- Ser vi at barna er skitne, så gjør vi dem rene. Om ikke, er det ikke noe poeng, mener stjerneparet.

SNAKKER UT: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB
SNAKKER UT: Ashton Kutcher og Mila Kunis bryr seg ikke nevneverdig om barna ikke har dusjet på lenge. Med mindre de kan se det med det blotte øye. Foto: Eric Charbonneau/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at Ashton Kutcher (43) og Mila Kunis (37) utgjør et av verdens mest berømte ektepar. Men i motsetning til mange av kollegene i skuespillerbransjen er det lite drama og skriverier rundt duoen, som de siste årene har vernet godt om privatlivet.

Paret, som møtte hverandre allerede som tenåringer i serien «That 70's Show», giftet seg i 2015, og har i dag de to barna Wyatt (6) og Dimitri (4).

REAGERER: Ashton Kutcher og Mila Kunis reagerer på magasinforsiden som hevder at de har gått hver til sitt. Se hva de sier! Video: Instagram / Rød Løper Vis mer

«Forferdelig hud»

Nå letter imidlertid paret litt på sløret. I den nyeste episoden av Dax Shepards podkast «Armchair Expert» forteller de nemlig at de sparer mye penger på noe så elementært som såpe.

Utsagnene har torsdag vekket oppsikt og blitt heftig omtalt i amerikanske medier, deriblant Huffington Post.

Mange fans sperret øynene opp da filmstjernen Ashton Kutcher ut av et blå delte telefonnummeret sitt til sine følgere på Twitter. Vi slo på tråden - og her kan du se hvordan det gikk. Vis mer

I podkasten avslører Kunis at hun har måttet takle en «forferdelig hud» hele sitt liv, at hun har fått medisiner for det, men at de ikke tok knekken på alle kvisene hun har måttet hanskes med.

Det endret seg derimot da hun fikk barn, på grunn av hormonelle forandringer, ifølge henne selv.

- Vasker bare armulene og skrittet

Så: I podkasten blir samtalen dreiet inn på dusjing og bading. Det skjer fordi Shepard sier at han har prøvd å overbevise sin kollega Monica Padman om at hun må slutte å vaske hele kroppen sin med såpe hver dag, siden det kan skade mer enn det gjør godt.

Det er tydeligvis 37 år gamle Kunis enig i. Selv vasker hun ikke hele kroppen med såpe hver dag, bare de viktigste partiene av kroppen.

- Jeg vasker bare armhulene og skrittet daglig. Ingenting annet, skyter Kutcher inn.

- Ser vi at de er skitne...

Kunis på sin side bedyrer at hennes avslappende holdning til dusjing og såpe stammer fra oppveksten hennes, der hun «ikke hadde tilgang til varmt vann, som gjorde at hun dusjet sjelden».

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 01.08.2013 SMAKEBIT: Teamet bak den kommende storfilmen «Jobs» røper hvordan de tenkte og jobbet da de laget filmen. Vis mer

Det har på et vis også påvirket barna, Wyatt og Dimitri.

- Jeg har aldri vært den mammaen som ser det som viktig å hive mine nyfødte i dusjen, sier hun, før Kutcher legger til at de har laget et system på alt.

- Ser vi at barna er skitne, så gjør vi dem rene. Om ikke, er det ikke noe poeng, mener han.

Ashton Kutcher har tidligere vært gift med Demi Moore (58). Tidligere har han fortalt at han fortsatt har kontakt med sine stedøtre.

LES OGSÅ: Må betale sjokksum til eksmannen etter skilsmissen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer