Kelly Osbourne:

Kommer med oppsiktsvekkende anklager mot familien

Hevder at Ozzy tok en overdose samtidig som mamma Sharon fikk et anfall.

STILIG FAMILIE: Kelly, Ozzy, Sharon og Jack er Osbourne-familien som mange hater å elske og visa versa. I en ny bok kommer dattera Kelly med oppsiktsvekkende informasjon om hvordan det var å vokse opp i den noe dysfunksjonelle familien. Foto: NTB Scanpix
STILIG FAMILIE: Kelly, Ozzy, Sharon og Jack er Osbourne-familien som mange hater å elske og visa versa. I en ny bok kommer dattera Kelly med oppsiktsvekkende informasjon om hvordan det var å vokse opp i den noe dysfunksjonelle familien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den famøse Osbourne-familien vekket på starten av 2000-tallet oppsikt over hele verden, da livet deres ble sendt mer eller mindre ufiltrert i en tv-serie på MTV.

Familiefar Ozzy (68) var allerede verdensstjerne før det hele startet, for som solomusiker og medlem av Black Sabbath hadde han fenget millioner med rockemusikken sin.

Som følge av serien har kona Sharon (64) og barna, Kelly (32) og Jack (31), blitt verdensstjerner.

Datteren Kelly har spesielt vært et yndet objekt for amerikanske tabloider, og nå slår hun til igjen. I en ny biografi kommer hun med oppsiktsvekkende påstander om det ville familielivet.

Saken fortsetter nedenfor.

KJENT FAMILIE: Kelly, Sharon, Ozzy og Jack markerte seg på fra starten til midten av 2000-tallet på MTV. Nå forteller dattera Kelly om alt, i sin nye biografi. Her er familien på rød løper før Emmy-utdelinga i 2002, samme år som hendelsen Kelly skriver om skjedde. Foto: AP Photo/Kim D. Johnson, NTB Scanpix
KJENT FAMILIE: Kelly, Sharon, Ozzy og Jack markerte seg på fra starten til midten av 2000-tallet på MTV. Nå forteller dattera Kelly om alt, i sin nye biografi. Her er familien på rød løper før Emmy-utdelinga i 2002, samme år som hendelsen Kelly skriver om skjedde. Foto: AP Photo/Kim D. Johnson, NTB Scanpix Vis mer

- Svelget med vodka

Flere medier har omtalt dryppene som har kommet fra boka. Den har fått tittelen «There is No F*cking Secret: Letters From a Badass Bitch», og handler om det turbulente livet hun og familien hadde sammen i fasjonable Los Angeles.

People har omtalt én av de mange hendelsene boka inneholder. En dag i 2002 skulle begge foreldrene til Kelly Osbourne oppleve hvert sitt mareritt - samtidig.

«En natt hadde mamma et anfall. Jeg fikk ringt etter en ambulanse, og sammen med idiotsykepleieren fikk vi stabilisert mamma», hevdes det i boka.

Saken fortsetter nedenfor.

Sharon var på dette tidspunktet svært syk grunnet kreft i tykktarmen. Hun ble friskmeldt noen år seinere, og har nå fjernet begge brystene sine i frykt for brystkreft.

Rockestjerneektemannen reagerte ved å ruse seg da kona fikk det skremmende anfallet.

«Jeg hadde all grunn til å være redd. Pappa satt der i undertøyet, og jeg så at han tok hånda si ned i en bolle med piller, spiste en håndfull med et eller annet og svelget det ned med vodka som om det skulle vært vann», skriver kjendisdatteren.

Plutselig var alle i ambulansen samtidig. Hun skriver at faren forsøkte å ta på kona si, men at han besvimte med hånda si over munnen hennes. Kelly satt hele tiden gråtende ved sine foreldre.

Ambulansepersonellet vurderte å ringe politiet, men skal ifølge kjendisdatteren ha valgt å ikke gjøre det fordi de syntes synd på henne. Ozzy ble stabilisert på sykehuset, og det gikk siden fint med begge foreldrene.

Skjulte misbruket

Kelly Osbourne har flere ganger vært svært åpen om hvordan det var å vokse opp i den kontroversielle familien. Hun har aldri lagt skjul på at det var tøft å bo med en far som ruset seg.

Black Sabbath-vokalisten slet i en årrekke med store rusproblemer, og i 2013 hadde han et tilbakefall - etter å ha holdt seg rusfri i syv år.

I 2015 avslørte Kelly at faren klarte å skjule misbruket for resten av familien ved å oppbevare narkotikaen på kjøkkenet. Da rockedatteren fikk spørsmål om hun kunne tenke seg å lage en kokebok sammen med moren Sharon, svarte hun nemlig følgende:

- Absolutt ikke. Det er en grunn til at pappa gjemte dopet i ovnen. Ingen av oss kan lage mat, sa hun.

Til tross for en utradisjonell oppvekst har Kelly alltid hatt et godt forhold til sin mor.

- Vi har alltid stått hverandre nær. Mamma har alltid vært min beste venn, og det jeg liker aller best å gjøre med henne, er å ligge i pyjamas i senga og se film, fortalte hun.

Ozzy har aldri lagt skjul på at han har levd et utagerende rockeliv, og ting ble raskt verre da også barna Kelly og Jack fikk store rusproblemer, mens kona Sharon kjempet mot tarmkreft.

- Kona mi lå til sengs i ni måneder med kreft og barna mine var på avvenningsklinikk. Jeg holdt på å dø. Jeg ønsket bare å få rock'n'roll-livet tilbake, har han tidligere fortalt.

#TBT 11 years old at #TheKerrangAwards w/ my family!!! 🤘🏼@kerrangmagazine_

A post shared by Kelly! (@kellyosbourne) on

LES OGSÅ: - Hun var gift da vi fant tonen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer