Amber Heard:

Kommer med nye innrømmelser

Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken.

SNAKKER UT: Amber Heard snakker ut om hetsen hun fikk etter rettssaken mot eksmannen Johnny Depp. Video: NBC Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rettssaken mellom Amber Heard (36) og eksmannen Johnny Depp (59) har vært på alles lepper de siste ukene.

Denne uken ble det kjent at Heard har stilt opp i et timelangt intervju med NBC, få uker etter rettssaken ble avgjort. Heard ble intervjuet av «Today»-reporter Savannah Guthrie, og intervjuet skal sendes fredag 17. juni.

Allerede samme dag som intervjuet ble kjent, ble første smugtitt sluppet. Heard forteller blant annet i intervjuet at hun ikke klandrer juryen, men at hun absolutt ikke syntes rettssaken var rettferdig.

Nå har det imidlertid kommet nok en smakebit på NBC.

«Aquaman»-skuespilleren blant annet innleder med å si at rettssaken var det «mest ydmykende og forferdelige hun noen gang har vært gjennom».

36-åringen forteller at da hun ankom rettshuset under rettssaken, ble hun konfrontert med en mengde Depp-fans.

- Hver eneste dag gikk jeg forbi tre, fire, noen ganger seks kvartaler omkranset av folk som holdt skilt der det sto: «Brenn heksa», «Død over Amber».

- Etter tre og en halv uke inntok jeg vitneboksen og så en rettssal fullpakket med Jack Sparrow-fans som var høylytt og energiske. Det var det mest ydmykende og forferdelige jeg noen gang har vært gjennom. Jeg har aldri følt meg mer fjernet fra min egen menneskelighet. Jeg følte meg mindre enn menneskelig, innrømmer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer