Sarah Jessica Parker:

Kommer med bønn: - Stopp

Skuespilleren ønsker ikke kommentarer om at hun er modig.

BØNN: Skuespiller Sarah Jessica Parker kommer med bønn til fansen. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB
BØNN: Skuespiller Sarah Jessica Parker kommer med bønn til fansen. Foto: Image Press / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at det de seneste årene har blitt en større trend å la sin naturlige hårfarge vokse. For kvinner i alle aldre vil det også bety at grå hår kan dukke opp.

Noen velger å farge håret, mens andre velger å vise seg uten fargepigmenter i etterveksten. Noen lar det også gro helt ut.

En halvgrå manke er ingen skam, noe Hollywood-skuespiller Sarah Jessica Parker (57) har bevist. Er det imidlertid én ting hun vil ha seg frabedt, er det å bli hyllet for det.

ADVARER: Sebastian Solberg farger håret hjemme, og det går ikke helt etter planen. Vis mer

- Tenker ikke på det

I et nytt intervju med både InStyle og Allure forklarer Parker, som har omfavnet sine sølvgrå lokker, at hun er lei av å få ros for handlinger hun anser som vanlige.

- Jeg tenker ikke på det. Jeg mener, det er den ærlige sannheten, sier hun til InStyle.

BLONDE LOKKER: Sarah Jessica Parker er vanligvis å se med blonde, krøllete lokker. De seneste årene har hun imidlertid latt etterveksten vokse ut. Foto: J Mayer/Shutterstock/NTB
BLONDE LOKKER: Sarah Jessica Parker er vanligvis å se med blonde, krøllete lokker. De seneste årene har hun imidlertid latt etterveksten vokse ut. Foto: J Mayer/Shutterstock/NTB Vis mer

57-åringen forklarer at hun ble oppmerksom på at alle tenkte på det grå håret hennes i fjor sommer, da det ble publisert bilder av henne under en middag på Manhattan.

Ifølge Allure gikk bildene viralt.

Kommer med bønn

- Det endte med måneder på måneder med samtaler om hvor modig jeg er som har grått hår. Jeg tenkte bare: «Vær så snill, applaudér andres mot for noe!»

«Sex and the City»-skuespilleren er talskvinne for RoCs #LookForward-prosjekt - et prosjekt som feirer kvinners optimisme rundt aldring.

- Jeg tror angsten er legitim og velplassert, fordi det er så enormt mye fokus og oppmerksomhet på kvinner og aldring, sier hun til InStyle.

LYSLUGG: Donald Trump har ikke kuttet ned på selvbruningen, men sveisen har fått et nytt uttrykk. Flere mener nemlig at presidenten har bleket, eller latt være å farge, lokkene sine. Reporter: Celina Morken Vis mer

Overfor Allure understreker hun at på de samme bildene som ble tatt av henne i fjor sommer, var også programleder Andy Cohen avbildet, som «har et hode fullt av vakkert, grått hår».

- Men ingen nevner ham, som sitter rett ved siden av meg. Jeg er ikke sint, det er bare en observasjon.

LES OGSÅ: - «Hun har for mange rynker»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer