LANG KAMP: Det er snart tre år siden Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) kunngjorde at de skulle skilles. Det har ikke gått helt knirkefritt. Foto: NTB Scanpix
LANG KAMP: Det er snart tre år siden Brad Pitt (55) og Angelina Jolie (43) kunngjorde at de skulle skilles. Det har ikke gått helt knirkefritt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Angelina Jolie og Brad Pitt:

Kommer ikke til enighet

- Han føler at skilsmissen burde vært avsluttet for lengst.

Publisert

Det er snart tre år siden filmstjernene Angelina Jolie (43) og Brad Pitt (55) sendte sjokkbølger gjennom kjendispressen, da de kunngjorde at de skulle skilles. Da hadde de vært gift i to år, men kjærester i hele 12.

Paret, som tilsynelatende var stormforelsket helt frem til bruddet, uttalte også i en pressemelding at de var svært triste over at de måtte gå hver til sitt.

Det har derimot ikke gått helt knirkefritt, og skilsmissen mellom det tidligere paret er ennå ikke klar.

I mars omtalte The Blast saken om en angivelig ny avtale, der paret jobbet med en såkalt todelt ordning, som i praksis betyr at de kan kalle seg single fremfor separerte.

Dette skal de ha jobbet med bak lukkede dører i en stund, og en endelig avtale skal ha nærmet seg klar.

- De vil komme seg videre med livene sine og ønsker ikke lenger å være gift med hverandre, sa en kilde til magasinet.

STORMFORELSKET: Brad og Angelina var et av Hollywoods heteste par mens de var sammen, og så tilsynelatende stormforelsket ut. Foto: NTB Scanpix
STORMFORELSKET: Brad og Angelina var et av Hollywoods heteste par mens de var sammen, og så tilsynelatende stormforelsket ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vil legge skilsmissen bak seg

Nå hevder derimot Hollywood Life at heller ikke denne ordningen nærmer seg noen ferdigstillelse, og ifølge en kilde nær Brad er det Angelina som skal være årsaken til dette.

Brad skal ifølge kilden være ivrig på å legge skilsmissen bak seg, men skal angivelig føle at Angelina utsetter det hele.

- Brad er frustrert på Angelina fordi skilsmissen hele tiden utsettes. Brad føler at Angie fortsetter å være vanskelig og ikke vil møtes på halvveien når det gjelder noe. Brad er irritert og føler at skilsmissen burde vært avsluttet for lengst, sier kilden til Hollywood Life.

Koster mye

Kilden legger også til at Brad føler skilsmissedramaet ikke gjør annet enn å koste ham tid, krefter og penger.

- Brad er ikke interessert i å si noe negativt om Angie, spesielt rundt barna, men han er opprørt over Angies motvilje til å bestemme seg. Den langvarige kampen koster ham tid, energi og advokatutgifter, forteller kilden.

Kilden tilføyer at ingen av partene har gjort noen framgang i saken, og at begge, og spesielt Brad, ønsker å avslutte prosessen for barnas skyld.

Sammen har paret barna Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12) og tvillingene Knox og Vivienne (10).

SKILLES: Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles.Video/foto: NTB Scanpix / 20th Century Fox / Redigering: Marie Røssland / Dagbladet Vis mer

Fokuserer på barna

Til tross for den veldig offentlige og lange kampen for å bli singel, skal Brad være svært takknemlig for skilsmissen med ekskona - fordi det har vist ham hvor sterk han faktisk er. Han har tidligere fortalt om hvordan han slet med rusen, og at han drakk for mye. Han skal imidlertid ha fått kontroll over alkoholproblemene og begynt å gå i terapi.

Ifølge flere kilder nær stjernen skal det være nettopp på grunn av hvordan skilsmissen har påvirket helsen hans, at han er takknemlig, ifølge Hollywood Life.

- Brad har i den mest utfordrende tiden i sitt liv, lykkes med å holde seg edru. Han er glad og stolt over at han har klart å opprettholde sin gode helse og nøkternhet, og har kjempet seg gjennom dagene med hardt arbeid og vilje for å bli en bedre versjon av seg selv, sa en kilde til nettstedet før jul.

Selv om Brad og Angelinas skilsmisse langt ifra har gått stille for seg, og de to tilsynelatende ikke kommer overens, skal 55-åringen ikke ha søkt til flaska for hjelp - derimot skal han bare ha fokusert på å være en god pappa for duoens seks barn.

- Derimot ønsker han at Angelina kunne ha behandlet ham bedre, men på et vis er han takknemlig for at hun har tvunget ham til å holde seg edru, noe som kanskje er det beste som foreløpig har kommet ut av skilsmissen, fortsatte kilden.

Vis mer

Sluttet med alkohol

Det var i 2017 at Brad avslørte at han hadde sluttet å drikke alkohol og heller begynt å gå i terapi - etter at han ble redd for at ungene skulle tro på ryktene og overskriftene i mediene.

- Jeg drakk for mye. Det ble et stort problem. Jeg er veldig glad for at det har gått et halvt år nå, det føles både godt og vondt, men jeg har fått kontroll og kontakt med følelsene og sjelslivet mitt igjen, fortalte Brad Pitt i et eksklusivt intervju med GQ Style.

Videre avslørte 55-åringen hvordan han skjulte drikkingen, og at han sluttet å ruse seg fordi han ikke ville leve slik lenger.

- Helt ærlig, så kunne jeg drikke en russer under bordet med hans egen vodka. Jeg var profesjonell. Jeg var god, sa han.

Sølibat?

Ifølge The Sun har 55-åringen tidligere ønsket å rydde opp i sin egen tilværelse - og hadde angivelig bestemt seg for å gi opp både sex og alkohol, for å fokusere på trening og meditasjon i stedet.

- Han trener mye, spiser sunt og har gitt avkall på alkohol. Brad har vært i et forhold nærmest hele sitt voksne liv og nå som han er singel, gjør han ting som han tidligere ikke har hatt mulighet til å gjøre, sa en kilde til avisen i mars i fjor.

Brad hadde angivelig bestemt seg for å - i første omgang - leve i sølibat i ett år. Det bør imidlertid nevnes at han er blitt koblet til flere kvinner etter bruddet, blant annet til skuespiller Charlize Theron (43), uten at noen romanse er blitt bekreftet.

LES OGSÅ: - Et urettferdig bilde av hva som skjer

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer